kravlende klaraDet er helt fantastisk – i forgårs var hun en møver – i går begyndte hun at kravle, og nu laver hun ikke andet.
Hun er længe kommet omkring i hele lejligheden, for hendes møve-teknik var fabelagtig og det er begrænset hvor besværligt det er, at komme fra punkt a til punkt b, i en lejlighed på 52 kvm. Det kan selv en baby overskue 🙂
Men nu… nu går det så hurtigt.
Hun har længe praktiseret at rejse sig op ved alting, og den sidste uges tid er hun også begyndt at flytte sig langs med sofaen eller sofabordet. Så jeg troede virkelig hun ville blive sådan en der gik, før hun kravlede. Men nu kravler hun og så kan det jo være, at hun bliver bedre end sin gamle mor til at gribe en bold og den slags 🙂 Jeg kravlede aldrig og folk påstår jo, at det kan være skyld i de særeste ting. Den der er længst ude, er at jeg hørte nogen sige, man ville blive ordblind, hvis man ikke kravlede… helt ærligt – men det er typisk med det her "børne-mine-felt" – der er så mange myter, skrøner og skræmmekampagner.

I dag skal vi ikke så meget. Klara stod op kl. 5. Hun var halvvågen kl 2 og 4, men hun skulle bare trækkes på plads i sengen og have dyne på igen – hun vågnede ikke engang rigtigt. Og det var mig som gjorde det, og hun vågnede overhovedet ikke og krævede bryst. Jeg tror, hun har glemt hun nogensinde plejede at få det om natten. Tilgængæld vil hun have det meget oftere om dagen. Det er ok med mig nogen mdr. endnu. Og det er faktisk rart, at barnet der fra hun var 3 mdr. ikke kunne koncentrere sig om at amme offentligt, nu kan trøstes og mættes med bryst alle vegne igen. Det er sq praktisk.

Ellers går jeg og fniser over noget jeg hørte i radioavisen i går. Det er faktisk overhovedet ikke spor morsomt, for det var noget om det med ham den nye plo leder, som er blevet dræbt af israelerne. Men det var bare den måde de sagde det på… "…han blev myrdet af et diskret missil…" Et diskret missil 🙂 Hvornår har man nogen sinde hørt om sådan et? Kom det listende omkring et hjørne, eller hvad? Og sagde fffsssssssssstttttttttttt, som en anden våd lynkineser? Det sneg sig ind på ham og ingen lagde dårligt nok mærke til det, eller hvad?? 🙂 ja, det gik vi altså og fniste meget af her, i går.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.