Læs om igår

Jeg er lidt irriteret over, at hvis man skriver for sent på dagen, så ryger ens indlæg ned under de 50, og så kan ingen finde det eller læse det, med mindre de ligefrem leder efter det. Og hvor ofte sker det? Jeg forstår ikke, hvorfor de ikke bare kan fremstå i kronologisk rækkefølge, efterhånden som de kommer på?

Nå, så hvis man vil læse om hel min perfekte sidste uge, så må man gå tilbage til i går.

I dag har vi travlt. Jeg har været ude og handle de sidste ting til Klara fødselsdagsfest i morgen. Heldigvis holder det udgifterne nede, at folk i stedet for gaver, skal have noget mad med. Så jeg skal ikke stå og kokkerere hele weekenden. Indtil videre bliver vi 34 voksne og 9 børn 🙂 Så ja, jeg håber stadig på tørvejr, men ellers på vi over på salos cafe.
I eftermiddag drager vi af til Mattias og hans forældres fest, så vi skal også lige nå i bad, når vi er færdige med at ordne hele hytten her. Nogen af gæsterne i morgen vil jo nok gerne lige op (mener kristoffer), hvor jeg synes de bare kan holde sig nede i haven. Det er jo ikke sådan at vi selv sidder heroppe og glor – vi render da rundt nede i haven og ordner alting hele formiddagen i morgen, så det bliver da noget ensomt for dem som vil herop? Nå – det finder de vel ud af 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.