Liberty Lis – det første stof er altid gratis!

Men jeg tror, hun måske får procenter fra Liberty? For den kvinde kan da godt nok få alle med på den småblomstrede stofvogn. Heldigvis ryger vi ikke blomsterne og stofferne gør os ikke høje. Bare glade. I hvert fald mig. Jeg bliver glad af blomster.

Således vil jeg virkelig gerne vinde Lis´s giveaway. Jeg tror, jeg ville bruge den til mine hverdags smykker, som tit ender i en taskelomme. Eller til min iPod. Eller til småmønter.

Nå, men et eller andet sted, har jeg allerede vundet. Næste weekend tager jeg nemlig over og besøger Lis, sammen med en del andre kreadamer på stoffer. Og så skal vi være kreative, drikke kaffe (eller, princippet kaffe… jeg skal drikke noget andet) og grine. Regner jeg med.

Og for at det ikke skal være all hat, no cowboy (all talk, no action) vil jeg lige vise, at jeg faktisk har syet noget andet end bukser nu. 

Liberty patchwork sofapude. Yay! Den er Agnes´s yndlings og hun slæber rundt på den og ligger sig ned på gulvet på den og siger aaaahhhh, hele dagen. Den lille runde er med Liberty silke, og er købt i Creme de la osv. på udsalg for nylig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Liberty Lis – det første stof er altid gratis!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.