Lidt til de nysgerrige

Ja, jeg kan jo se, at I er der. Men når det nu er lykkedes mig IKKE at blogge om det så længe, så tror jeg, jeg holder ud til efter torsdag. Det ville da være dumt at jinxe det hele nu.

Og hvad er det for noget med dig, Sanne? Hvad er det, du ved, som jeg ikke ved du ved, eller har glemt at du ved, eller som jeg ikke selv betragter som hemmeligt, så samme måde, som du gør…:-) Du er ikke til at få fat i på msn, og jeg er nysgerrig. Hvad er det, du mener jeg har udeladt? Ikke, at der ikke er mange ting jeg udelader. Jeg skriver f.eks. meget sjældent noget om det, hvis jeg har haft en hemmelig affære… Eller alle de gange jeg er inviteret til bal på slottet – dem nævner jeg heller ikke!

Men jeg kan da godt afsløre, at jeg skal have de blå sko på. Og jeg skal ikke på noget rådhus. Det kan han da slet ikke overskue pt. Tror han ville få seriøse vejrtrækningsproblemer og sort flimmer for øjnene, hvis jeg bragte noget i den stil på bane her og nu. Og som en eller anden så klogt pointerede, så skal jeg heller ikke opfylde alle mine ønsker for det nye år allerede i januar.

Og NAARRJ, jeg er heller ikke gravid igen, heller ikke selv om jeg ser sådan ud.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Lidt til de nysgerrige

 1. Lone skriver:

  Der kan du bare se, hvordan det er at blive holdt i den her opskruede tension. Jeg tror nu stadig på at jeg har regnet dig ud, og DET ville i hvert fald glæde mig, hvis det var sandt.
  Nå – jeg har lige et øvhvorerdetdogforbandetirriterendeatværeprovinsbo- indlæg til Eurowoman jeg skal have forfattet. Holder det ikke selv, men smuglæser når manden får det med sit Euroman (som er laaaaangt bedre, efter min mening.)
  Ka man overhovedet købe MJ i provinshullet Odense?

 2. Jens skriver:

  Tillykke med jobbet :o)

 3. Bodil skriver:

  Held og lykke i morgen, torsdag 🙂 tror godt jeg kan gætte hvad du skal!!

 4. Sanne skriver:

  Ja nu ville jeg jo ødelægge hele dit image ved at skive det nu og det kunne jeg jo ikke drømme om – tomme trusler er min boldgade, jeg er ikke destruktiv (kun overfor døde mekaniske ting der ikke gør som jeg vil og nogengange også mad der ikke gør som jeg vil)
  Jeg vil sgu også skrive for eurowoman – mere provinset end jeg finder de ikke! Pis osse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.