Nervös

Uhh, hvor er jeg nervøs. Er I andre også nervøse? Jeg forsøger at fortrænge det, men laver samtidig ikke andet end at tænke på det. I morgen. I morgen. Et skridt videre.

Uh. Skal købe kattemad. Og være i vuggeren kl 15 til noget med nogen boller og noget hygge, for at møde de nye forældre, nu, hvor der har været stueskift. Havde krise i går, da jeg læste inde på mit gamle babyforum. Alle andres børn kan vildt meget. Klara kan ikke en skid, andet end at være sur. Men det er hun også virkelig god til. Jeg er ret træt af hende for tiden… Onde mor.

Var i biografen i dagtimerne i går, sammen med Maria der er returneret fra Berlin. Gudskelovogtak for de små glæder. Vi så Stolthed og Fordom. Jeg havde ikke særlig høje forventninger, for jeg mener – HVORDAN kan de lave den film uden at have Mr. Darcy med i den? Colin Firth ER jo Mr. Darcy. Og så synes jeg generelt hende der Kiera Knightley er irriterende. Hun skal hele tiden se så spotsk-drilsk-fjoget ud, med den mund og de øjne, og helt ærligt – hendes bryster vender jo indad?? Hvad er den nu af? Jeg synes, hun virker for kold og kantet til at være Lizzy.

Men om det nu bare er fordi jeg er så enormt nem at behage, eller om det var stemningen og popcornene der gjorde det, hvad ved jeg, men jeg endte altså med at synes om den. De har løftet arven tolerabelt. Det bliver jo aldrig BBC og de havde klogeligt også udeladt sø-scenen med Mr. Darcy (og havde i stedet en, hvor han var ved at drukne i regn… knap så gennemsigtig skjorte dér…) Men den var god. Jeg lo, jeg kneb en tåre. Det var fin underholdning. Ku' godt finde på at købe den på dvd og se den nogle søndage under dynen.

Nårh nej, det var den slags man gjorde FØR man installerede en hjemme-terrorist på 2½ år. Damn.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

17 Responses to Nervös

 1. kirsten skriver:

  Hej Julie.. Du kan tro, vi er nervøse. – Og tænker meget på, hvor nervøs du er 🙂
  Om ikke andet så kan klara da se enorm stor-pige og smuk og fræk og dejlig ud på billeder.. – Og det er der da nogle, der blive til noget af..
  Jeg vil tænke på dig hele dagen i morgen, mens jeg bakser med ugens mest belastende dag..
  Kh

 2. kirsten skriver:

  ydrk.. tjek lige den her ud:
  http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=429713
  Begynder sq at blive mere bange for edderkopper end for hvide kronhjorte 🙂

 3. Marisse skriver:

  Jeg gir dig helt ret angående Mr. Darcy– Der findes kun en.. og det er Colin Firth…
  Tvivler stærkt på at jeg skal ind og se den…

 4. kriss skriver:

  KRYDSER
  knus

 5. Lone skriver:

  Forstår ikke hvorfor du synes alle de andre unger kan mere end Klara – sludder og vrøvl. Det må være hemmelighedskræmmeriet der går dig til hovedet.
  Er det ikke en genindspilning? Jeg synes da at der var en film med Emma Thopsom der hed sådden, eller tager jeg helt fejl??? Ligner den bare “Fornuft og følelse” enormt meget???? (ved godt at det er samme forfatter..)

 6. Bodil skriver:

  Hej Julie. Da jeg er inkarneret fan af Stolthed og Fordom (både bog og tv-serie) og er den lykkelige ejer af begge dele, MÅTTE jeg også se filmen her i weekend’en. Og det er på mange måder fint med en genindspilning og nyfortolkning. Jeg er bare ikke vild med “hende Kiera Knightley”, hun er først og fremmest for tynd, og kan kun se enten fjollet eller mystisk-indadvendt ud. Filmen er okay, og jeg blev underholdt, men den kommer ikke op på højde med tv-serien.

 7. Julie skriver:

  Bodil du har så meget ret med hende Kiera. Hendes ansigt skal hele tiden se sært ud. Jeg har det fuldstændig som dig – underholdt, men ikke besat.
  Lone – altså – det er IKKE den samme. Ja, samme forfatter, jo titler der minder om hinanden, men indholdet er da helt forskelligt. Og Klara kan ikke tælle til ti, ikke engang på et sprog. Man skulle tro hun var en dreng… 🙂

 8. tine skriver:

  Hov hov Julie, må lige sige at min dreng (040503) kan tælle til 14, så den går altså ikke.

 9. Carina skriver:

  Hej Julie
  Jeg har lidt ventet på at du skulle se den så jeg kunne få din mening. Jeg er jo også selv fan af Den Rigtige Mr Darcy og DEN RIGTIGE BBC TV SERIE, så jeg ved ikke rigtig om jeg tør, tror bare jeg bliver frygtelig skuffet.
  Jeg skulle ellers til at berolige dig med at Lorenza heller ingen ting kan, men hun talte lige til 24 her den anden dag og så gik der rille i den og hun blev bare ved med at sige 24, såehhhh

 10. Suzy-Hang-Around skriver:

  Kære Julie, op med modet, du er nok bare den eneste forælder der ikke lyver om sit barns bedrifter. I min datters vuggestue har jeg hørt moren til det værste tudefjæs beskrive ham som ‘en rigtig sej knægt’, og stuens bølle, der tamper de andre for et godt ord, beskrives af forældrene som ‘en meget kærlig pige’. Et (selv)bedrag du tydeligvis føler dig for god til 🙂

 11. Lone skriver:

  Har ikke set den (altså, Stolthed og Fordom), og kender ikke BBCs serie (kan godt være min datter er klog, men hendes mor er tilsyneladende snotdum 😉
  Tak for tilbudet om en shop-amok-i Kbh…har bare kein Geld, så jeg får heller ikke MJ denne gang. Men jeg tager dig på ordet engang, tro mig

 12. Dorthe skriver:

  Kender godt turen – havde på et tidspunkt lidt nedtur, fordi jeg fik fornemmelsen af, at Katrine var den eneste der lavede talefejl – indtil jeg opdagede, at alle andre skrev det barnet sagde, som det barnet MENTE – i stedet for det der i virkeligheden kom ud af munden på dem, og så så verden pludselig meget anderledes ud. Trine er næsten et år ældre end Klara og nægter at tælle til mere end 20 – så mon ikke bare de kan noget andet`, se yndige ud f.eks. 😉

 13. Julie skriver:

  Tro mig, Lone, hvis jeg havde noget at blære mig med, så havde jeg sat det i gang. Det har jeg måske også, jeg kan bare ikke se det pt. fordi hun/jeg/vi er så sure når vi er sammen…:-)

 14. Nilleper skriver:

  Hej Julie
  Jeg har også lige været inde og læse diskussionen .. eller blærerunden – og det var bestemt også min første tanke …”ARRRHHHH… min søn …. den er HELT gal” … men det er den vist ikke alligevel.
  Mange hilsner
  Pernill

 15. Lone skriver:

  Og det fik du så…i rigeligt mål 😉
  Jeg synes det er stort at Klara gider potten og at hun har så meget sprog. Her har Katrine lige tisset i vores seng et nanosekund efter jeg havde fjernet hendes ble..er det måske noget at blære sig med.

 16. Lone skriver:

  Ked af I opfatter det sådan… Jeg syntes bare det var sjovt at blære sig lidt, helt legalt, og jeg kan da ikke se at de er SÅ fantastiske i forhold til andre unger. Bare helt normale.
  Siger jeg, der satte det i gang…

 17. Grith Lygum skriver:

  Hjemmeterorister har også virkelig terroriserende perioder, det driver over Julie:-) Og held og lykke med i morgen;-) Hvad det nu end er du skal;-)
  Og husk, din terrorist er dejlig som hun er, så kan hun garanteret noget de andre ikke kan, surhedsgraden kan hun nemt få brug for som voksen med samlevende, så måske er den egenskab ikke helt så upraktisk;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.