Lidt Twilight ekstra

Parodier – aj, men hvor sjovt (og lidt blasfemisk)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2MKz0gkcgAo&hl=en_US&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca&border=1]

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to Lidt Twilight ekstra

 1. Eva skriver:

  Aj, hvor er du altså bidt af det der Twilight. Men øhhe, der er jeg vel osse – også mine unger. Vi kan ikke få LUFT, får vi har set to’eren. Har lige set Twilight på DVD IGEN for at være i form. Nu vil jeg gå ned og TVINGE den 11-årige til at slukke lyset og lægge Daggry fra sig. NU!

 2. julie skriver:

  Uhh, blev færdig med Daggry i går, og savner dem så meget! Nok derfor der kommer ret meget Twilight på bloggen den kommende uge. Og så fordi jeg skal til forpremiere-marathon OG premiere UHHHH 😀

 3. Bisous skriver:

  På torsdag på torsdag på torsdag! Kan slet ikke vente! Edward muuuums

 4. Tina skriver:

  Hi hi… den første var faktisk ret sjov og lidt gennemført af en parodi at være :O) Jeg ser også film, læser sagaen og glæder mig til New moon i een pærevælling…

 5. Smillasmilla skriver:

  Uhhhh, vi tæller ned Julie…håber du er ved at blive rask…
  Hilsen en af de crazy twimoms…

 6. julia skriver:

  det bliver fantastisk. Vil stadig helst have vampyren

 7. SarahN skriver:

  Og så er det man får lidt lyst til at gå i barndom og lege med dukker igen:
  http://www.kidglue.com/2009/11/16/taylor-lautners-not-going-to-like-his-new-moon-barbie/

 8. Iben skriver:

  Selv om jeg har læst med ret fast de sidste godt 3 år, har jeg ikke kommenteret før. Nu bliver jeg altså nødt til det – og så er det overhovedet ikke en kommentar til et indlæg. Nå, men WulffMorgenthaler har altså lidt stjålet din ide i dagens tegning. Jeg ved godt, at du foreslog et baby-flyttefirma, og de har så kamoufleret det som et nedrivningsfirma, men jeg er sikker på de har læst din (fantastiske) blog, og har tyvstålet din ide.
  Og i øvrigt tak for usansynligt mange timers glimrende underholdning!

 9. Julie skriver:

  Hej Iben og tak, tak tak! Der er intet bedre end gamle læsere, der pludselig føler sig kaldet til at kommentere!
  Og du har garanteret ret mht WulffMorgenthaler… jeg vil påtale det, næste gang jeg er til møde på Cph. Bombay, hvor de åbenbart sidder og smuglæser folks blogs og stjæler 😉
  Aj, måske har de bare mødt en baby og fået samme tanke. De fleste babyer er ret demolition-man agtige.

 10. Iben skriver:

  Jeg har selv en dreng fra starten af februar, der lige er begyndt at rejse sig op, og dermed har opnået en rækkevidde, som jeg slet ikke havde forudset. Han er muligvis gået i træning for at kunne blive amagermester i reolindholdssabotage:-)

 11. Christina skriver:

  Altså nu er jeg lige gået i gang med bogen.. Nr. 1.. har vist kun læst knap 20 sider… jeg er lidt spændt på om jeg bliver revet med..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.