Mangler du U2 billetter?

Så er min blog åbenbart blevet stedet hvor man henvender sig. Det ser ud til at google har haft travlt med at lede billetsøgende stakler hen til et indlæg jeg skrev da der sidst var koncert i 2005. Og folk smider rask væk kommentarer dér, uden at skele til indlæggets dato.

Men altså, der er faktisk nogen der udbyder billetter, så hvis en læser eller tre står og mangler, så tjek det gamle indlæg ud HER.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Mangler du U2 billetter?

 1. Ann-Christine skriver:

  Uii, jeg var selv så heldig at få fat i 8 billetter. For søren da, jeg glæder mig. Og kom så lige til at tænke på det igen nu 🙂 Jubiiii

 2. julia skriver:

  Det er synd for dig, Julie… Men måske kommer U2 så selv forbi med en håndfuld?

 3. Malene skriver:

  Hej Julie!
  Du er en perle;-)
  Tak og ja tanken om lille hyggelig lille en/tosporet folke/friskole lyder langt mere spiselig for vores lille følsomme dreng;-)fra foråret 03 ligesom Klara;-)men så er der jo så mange andre ting der også er fede ved at være bybarn..ikk;-)?
  Vi kommer til at bo i den der lille trekant mellem bane ålekistevej og jyllingevej..så skolevejen er klart bedst til vanløse ..men skal man vægte det højest når de på kirkebjerg synger kalendervender tage og buster til morgensamlingerne?..Han hører til kirkebjerg og jeg er mest hooked på den når jeg læser på hjemmesiden..og hvor er det egentlig lidt fjollet at jeg beror min fornemmelse på hvordan hjemmesiden er sat op..en god webmaster hænger jo ikke nødvendigvis med kvaliteten af undervisningen mm..men jeg lader mig virkelig betage..
  Distriktsskolen (kirkebjerg) har pligt til at tage ham når vi flytter så venter lidt med den endelige beslutning..Hyltebjerg er vist ikke til at komme ind på …vanløse udvider til 3 spor, kirkebjerg udvidede til 4 sidste år hvilket betød at der ikke var frit pladser nok …hmmm hmmm nå håber at murermestervilla kan oppebære den slags;-)
  Igen tak
  😉 Malene

 4. julie skriver:

  I kommer til at bo ret tæt på os så. Vi er ovre på den anden side af jyllingevej, mellem banen og krogebjergparken.
  Jeg tror bare jeg ville lade ham stå til Kirkebjerg. I kommer jo alligevel til at følge ham de første mange år. Og jeg tror Kirkebjerg er god.

 5. Malene skriver:

  Hej Julie..
  Tjahh google kan også finde dig når det handler om folkeskoler i Vanløse…Har gået og tænkt om det mon var lidt for anmasende at spørge, men du ved hvordan man har det i skole-vælge-perioden;-)…Som kommende tilflytter til Vanløse må jeg bare lige høre hvad du har at sige om Kirkebjerg og Vanløse skole…
  Har læst din blog fra sidste år hvor du også kæmpede lidt med at tage det rigtige valg..Håber du gjorde det..Og føl dig ikke forpligtet til at svare…Men du har bare sådan et fedt syn på tilværelsen i hvert fald over bloggen…så tænker din vurdering ville være brugbar
  😉 Malene

 6. julie skriver:

  Hej Malene
  Ih, jamen man må spørge om alting! 🙂
  Vi er godt tilfredse med Hyltebjerg, som er der hvor Klara går. Det er et rigtig hyggeligt indskolingsområde og de har fået splinternye toiletter i sommers. Toiletterne er ellers et klamt problem på flere af de gamle skoler, har jeg hørt.
  Jeg ved ikke, om der er så stort forskel på Hyltebjerg, Vanløse og Kirkebjerg. Men det jeg har hørt er, at skoledistrikterne tilfældigvis er delt sådan, at de der hører til Hyltebjerg er os ude fra villakvartererne, og til Vanløse hører der meget mere af det sociale byggeri. Og så var der en somalisk mor fra Klaras børnehave, som fortalte mig at hun ville have sine børn på Hyltebjerg, fordi der var FÆRRE indvandrere, og hun ville ikke have dem på Vanløse, hvor hun syntes der var alt for mange indvandrere.
  Andre har fortalt mig, at det er fordi der er flere børn der bliver flyttet ud til Vanløse skole, som en del af Københavnermodellen, der går ud på at fordele de etniske børn på flere skoler.
  Hvis jeg skal være helt helt ærlig, så har jeg stadig lyst til at flytte hjem til Fyn og få Klara ind på min gamle friskole. Jeg tror virkelig på, at hun (også) ville trives (endnu) bedre i det miljø. Der ER meget larm i hendes klasse, selv om de “kun” er 25 og hun klager meget over hovedpine. Og jeg synes også flere af de der stille søde piger drukner i de få vilde drenge.
  Også selv om de virkelig har en meget erfaren, dygtig og sød bh kl. leder.
  Kirkebjerg kender jeg ikke noget til, men jeg tror ikke forskellen er så stor.
  Katrinedal er den populære, men det hele afhænger jo meget af, hvor jeres nye hus ligger.
  Du kan se et kort over skoledistrikter i kbh. her http://www.kk.dk/Borger/PasningOgSko…Skolekort.aspx

 7. malene skriver:

  Tak du…det gør vi;-)…god weekend;-)Malene

 8. Helle skriver:

  Nu er det min tur til at skulle have barn i skole til næste år.
  Vil gerne spørge, hvilken skole I så valgte og hvad I synes om den.
  Har du hørt noget om de andre skoler i området, her tænker jeg især på Kirkebjerg, Vanløse, Katrinedal og Hyltebjerg? – Det gør ikke noget, at det måske blot er rygter, jeg synes at de er interessante at høre alligevel.
  hilsen
  Helle

 9. Julie skriver:

  Hej Helle
  Klara går stadig på Hyltebjerg, nu i 1. kl. og vi er rigtig glade for den. Hun trives godt og er glad hver dag. Hun har lært meget og fået mange venner. Klasselæreren er sød og dygtig. Kirkebjerg har i følge lokalaviserne stadig pladsproblemer, fordi de har fået et spor mere, uden at der er plads til børnene i sfo´en. Katrinedal er stadig meget populær, men jeg kender den ikke. Vanløse, hm, jeg ved det ikke, jeg kender den ikke, men jeg hører ikke så gode ting om den.
  Jeg tror dog generelt det er meget individuelt. Et sted kan godt have et dårligt ry og stadig være rigtig godt for en selv. Det er et spørgsmål om kemi med klasselæreren og sammensætningen af børnene i gruppen, og hvor engagerede forældrene er osv. Der spiller mange faktorer ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.