Lige EN test til…

Elsker vi ikke bare at teste os selv? Nu har jeg så taget den der type-test på www.jobindex.dk og jeg må sige, at svaret ikke kommer bag på mig.

Din typekode: INFP

"Fokus på at skabe konsensus og fælles værdier"

INFP-typer er ofte loyale, nysgerrige og idealistiske personer, som holder af at undersøge og afdække det, som ligger under overfladen hos dem selv og andre. Deres talent ligger i at hjælpe andre mennesker med afklaring af sager, værdier og identitet. Da deres indre værdier og overbevisninger i høj grad styrer alt, hvad de foretager sig i livet, betyder det meget, at de beskæftiger sig med noget, som er meningsfuldt og betydningsfuldt for dem.

For INFPer er det derfor vigtigt, at organisationen eller virksomheden har en løsere struktur med få regler. Ofte vil man finde INFPer i job, hvor de kan bruge deres evne til at hjælpe andre mennesker med afklaring af sager, værdier og identitet. Derfor findes de ofte stillinger, hvor de kan være med til at fremme den personlige udvikling og vækst hos andre mennesker. Ofte vil de være at finde inden for:

Jeg synes da, at Bibliotekar er en oplagt titel at føje til den her liste. Helt grundlæggende, er det jo et job der går ud på at hjælpe folk med at afdække deres behov og "afklaring af sager". Og ud over det, bedriver jeg da masser af skribentvirksomhed, ville have læst psykologi, hvis mit snit havde været højt nok og elsker at amatør-analysere alle mine venner og deres problemer.

Det er da en test der giver lidt mere mening, end den der som florerede for noget tid siden, hvor man kunne teste hvilket kendt menneske man ligner, og jeg lignede Ronaldinho med 76 %. Det er vist den værste test, jeg nogensinde har taget…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Lige EN test til…

 1. Marisse skriver:

  Fik taget testen i forbindelse med mit arbejde for et års tid siden, og jeg er også INFP, dog med en snert af E indover I’et…

 2. Karen skriver:

  Hmm..dårlig test.. synes halvdelen af dem er selvmodsigende – Hvorfor skulle man fx ikke BÅDE kunne være først med ideer OG tro på det håndgribelige og målbare?

 3. Karen skriver:

  Ok…jeg skal være bibliotekar eller socialrådgiver, er ISFJ, siger den… hmm.. Eller…den mente jeg var P, men der kunne jeg så IKKE genkende mig selv… overhovedet… dårlig test. Håber aldrig jeg skal have et job hvor den slags er påkrævet..
  Vil du bytte, Julie?

 4. Irene skriver:

  Julie, min familie kalder mig for lommepsykologen, er det sådan een du er?

 5. Lone skriver:

  Tror faktisk hellere jeg ville være Ronaldinho – jeg er efter hvad testen viser enten Napoleon, Margaret Thatcher eller Bill Gates :-/
  Til gengæld viser jobtypetesten at det jeg har lavet de seneste 9 år og det jeg er ved at uddanne mig til er lige mig. Vidste jeg da godt, he he

 6. Lone skriver:

  De mangler vist også spillere på landsholdet, så hvis du er klar på at smutte en tur til Tel Aviv, så må du hilse Morten 😉 Du kan lige nå det inden Gilleleje kalder.

 7. Pernille skriver:

  Hej Julie
  Den test med “hvem ligner jeg mest” tog jeg også. Skuffet var jeg, da der dukkede 10 “kendte” MÆND op – og INGEN kvinder..
  Fedt – mit ansigt er en mands …. HMMMM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.