Links til lækre sager.

Som en ekstra forbruger service, nu i anledning af julen, bringer jeg her de links jeg ikke fik sat på i går. Det er sådan, at jeg har to browsere på min mac – den ene dur når jeg vil sætte billeder ind, og den anden dur når jeg vil sætte links ind. Så hvis jeg vil have begge dele i samme indlæg, så bliver det noget af et dobbeltarbejde. Jeg kan ikke helt gøre rede for de specifikke tekniske detaljer i sagen, men det er altså sådan det er.
Nå.
Men hvis man kan lide den trend med dansk keramik der er for tiden, så er der mange gode links. Jeg er helt vild med alt det der danske brugskunst som vælter frem. Jeg synes, det er smukt og meget funktionelt. Eneste minus er, at det efterhånden ligner hinanden ret meget alt sammen. Jeg synes godt nogen snart kunne lave noget andet end de samme blomster brocher. Selv om de er vildt søde.
Den kande der kanden
– den er fra Helbak/Scherning, som også laver meget andet flot, både stel og smykker.
Andre smukke danske porcelæns ting kan findes hos Casalinga, Anne Black, Yvonne Berg (der især har nogen flotte brocher) og Pia Daa smykker.
Hvis vi lige bliver i det kreative hjørne, så stødte jeg på den her side, som forhandler stof der faktisk gav mig lyst til selv at sy en kjole til Klara.
Hvad med jer? 400 læsere i dag – der må da være et par stykker af jer, som har en yndlings kunst/mode/design/shoppe side på nettet? Del ud!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Links til lækre sager.

  1. Line skriver:

    Jeps, morell-tudse.dk. Deres bedste øreringe ryger altid hurtigt, men de har stadig nogle fine tilbage. Servicen er super, og prisen er i orden. Jeg bor i udlandet, og da jeg kan få det tilsendt momsfrit, bruger jeg også prinsessebutikken.dk – både til min søn på 5 mdr. og mig selv. Og zpm.com har også nogle sjove sager i god kvalitet.
    Pyh, internetshopping is addictive!
    God jul, hilsen Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.