God jul

Måske er det sådan her, det er at blive voksen? Så har man så travlt, at man ikke når at blogge om alting? 

På mit arbejde havde vi travlt med at gøre klar til kommunesammenlægningen, der er en realitet næste gang vi kommer dér. Vi har kasseret og chippet bøger og tømt h-drev og slettet mails, og oven i det har vi haft to julefrokoster og et enkelt møde eller to, alt sammen på en uge. Hvor vi heldigvis havde lukket selve biblioteket.
Jeg fik en kæmpe æske lækker chokolade i julegave af arbejdet. Men også på det område kan det tilsyneladende bedre betale sig at være privat ansat, frem for offentligt, for stoffer har fået den blødeste plaid i ren uld fra Georg Jensen Damask, en kæmpe bærepose fuld af slik og julegodter, en dvd med noget stand up og en flaske champagne. Og fordi han havde 30 års fødselsdag fik han også en termokande fra Georg Jensen og en skjorte og nogle sorte sokker med en nøgen nissepige på. Især den sidste gave siger ret meget om, hvad det er for en type arbejdsplads. På den søde måde.
Men alle gaverne er købt og pakket ind og det hele er klar. Og jeg er så småt begyndt at glæde mig. Og jeg har ikke engang gættet nogen af mine gaver i år. Er nok også nemmere når vi ikke skal være hos mine forældre. Der er alting meget forudsigeligt og jeg gætter altid mine gaver. 
Hvis vi var dér, så ville vi på nuværende tidspunkt være ude i en skov og hente et juletræ. Så ville vi køre det hjem og tage det ind i stuen og pynte det og bagefter ville vi lægge alle gaverne under, fordi min søster og jeg synes det er vigtigt at de ligger der d. 24. om morgnen, når man står op. Men i år er alting anderledes og ikke helt skidt heller. Jul er jo jul, og det er fedt ligemeget hvad. Gaver er gaver, ikk? Ligemeget hvilket træ de ligger under.
Men god jul i hvert fald. Til alle jer fra alle os.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to God jul

 1. kriss skriver:

  Tja, jeg har fået en stor æske ingen ting fra mit arbejde i julegave – og det er privat, så kunne jeg da godt “nøjes” med chokoladen:-) god jul til jer også

 2. Lisbeth skriver:

  Glædelig Jul ønskes her fra det mørke Jylland… Her har julefreden så småt skænket sig over det lille hjem :o)

 3. Lone skriver:

  Og en glædelig jul fra mig i Odense også. Glad for at “kende” dig, for du sætter ind i mellem mit liv i perspektiv. Og ikke mindst sætter du mig på sporet af hvad der er hot og not udenfor Fyn 😉

 4. Pigen skriver:

  Også glædelig jul til jer 🙂

 5. tine skriver:

  Og så en stor hilsen og ønske om Glædelig Jul herfra “landet”..
  Er lige hjemvendt fra aftenvagt med få patienter. Hvem gider også blive indlagt aftenen før jul med mindre det er virkeligt nødvendigt?
  Glædelig jul fra Tine

 6. lene nehlsen skriver:

  Jeg synes det ville være en formidabel ide om ikke Julie her flashede alle sine julgodter 😀 Men den gode smag hun render rundt med, kunne det være spændende at se.. – også de mindre luksuriøse! Men det kan du jo så tænke over 😉

 7. Julie skriver:

  Skal lige se om der er mere batteri på digital kameraet og så skal jeg lige have styr på min ftp adr så jeg kan lægge dem op et sted. Men jo. Jeg fik krus fra Casalinga, sengetøj, suppegryde, global kniv, bog, vinterstøvler (for en md siden), klaras hjemmelavede julepynt, æggebægre fra holmegaard (ikke et ønske, men ok) og to skåle. Og så lidt kontanter.

 8. Suzy KU skriver:

  Min søster blev 27 i juli og jeg kan KUN sige, at hun ALDRIG blir 27. Det er MIG der er 27! Eller måske højst 31.
  Det andet er jo vanvid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.