Lodtrækning af vinder!

Åh gud, jeg glemte det fuldstændig i går!

Jamen jeg sværger, jeg var SÅ optaget af at spise sushi med min søster og se Sex and the City, 1, og hegle den ned, at jeg rent glemte jer! Og jeg brugte resten af aftenen inde på google.maps, med at finde ruter og beskrivelser fra Hotel Carter, NY og til Books of Wonder, og NY Hall of Science. Og fra Rochester airport til Strong National Museum of Play. Og den slags.

Men hvis I lige hænger på, så råwer jeg ned til min kollega Jannie og beder hende sige et tal mellem 1 og 30. Øjeblik. Opdaterer lige så snart hun har sagt et tal!

Opdatering! Live live live!

Jannie siger: 9. Lucky number nine!

Signe – mor til tre! Tillykke! Mand, jeg er sikker på, at du har fortjent det! Send mig din mail på thejulesrules snabel a gmail dot com, og så forbinder jeg dig med masSøren og hans magic hands of attention!

Ja, jeg har tænkt mig at tale delvist engelsk fra nu af. Det begyndte i går, hvor jeg modtog en pakke fra FedEx, med fribilletter til NY Hall of Science´s Maker Faire – with compliments of Dr. M. Honey. Er det ikke bare det svedigste james bond navn EVER? Dr. Honey?! Jeg er vild med det! Skal man ikke også være det, i USA? I looove it! Udråbstegn, begejstring!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Lodtrækning af vinder!

 1. Konen skriver:

  Får jeg ikke en præmie for at følge den spændende udvikling LIVE? :p

 2. Julie skriver:

  Det da lige før du burde! Jeg skal tænke over det! Er du klar til svaret? Tryk f5 baby!

 3. Konen skriver:

  Jeg trykker alt hvad jeg kan! (ej, det kunne måske godt lyde forkert)

 4. Julie skriver:

  Ja, det er jo ikke den slags indlæg eller blog…
  Men hvad vil du vinde? Jeg har et kasseret eks. af Twilight på engelsk liggende her. Eller en pegebog – Kaj er væk?

 5. Konen skriver:

  Det er jo et svært valg. Men (og jeg ved godt at den slags er forbudt at sige på din blog) jeg kan faktisk ikke lide Twilight. Så det må blive Kaj er væk. Lyder faktisk også som lidt af et drama.

 6. Julie skriver:

  Den er virkelig højspændt action! Velegnet til mindre børn. Agnes elsker de kaj bøger. Send mig din adr. på mailen i indlægget og så er den i posten i dag 🙂

 7. Konen skriver:

  Årh hvad! Totalt psyched over jeg faktisk har fået en præmie i noget! Og herregod timing – skal babysitte 8 måneder gammel niece (for første gang!) på lørdag. Håber post DK er hurtige (ellers sagsøger jeg) 🙂

 8. Julie skriver:

  Vi kan være heldige! Den ryger i postkassen i dag, i hvert fald.

 9. Signe - mor til tre skriver:

  Hoooooooooooooooold da helt op – jeg har faktisk vundet. Hvor er det skønt!
  Og jeg trænger faktisk voldsomt til opmærksomhed, synes jeg, efter nu for anden nat i træk at ha’ holdt den mellemste på panden over brækspanden, og bundskiftet sengen for bagefter at ligge søvnløs i speeded tilstand.
  MasSøren – here I come…
  Julie, sender dig fluks en mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.