Look alike, diktator versionen

Okay, er der andre end mig, som har læst politiken i dag? Papir udgaven, ikke net udgaven?

Lagde I mærke til det der billede af Oberst Gadaffi? Der hvor han giver en form for håndtryk til ham der franskermanden? Noget med at franskerfyren synes, vi skal komme mellemøsten i møde og stole lidt mere på dem, og derfor vil han gerne forære Gadaffi og Libyen et atomkraftværk. Nu skal man jo vare sin mund, når man kommer ind på storpolitik, men min umiddelbare reaktion er nok, at tillid da altid er fint. Men jeg lader heller ikke Klara lege med tændstikker.

Nå, men dem om det. Det der egentlig optog mig, var billedet. Jeg kan desværre ikke finde det præcise billede på nettet, men jeg har fundet et der til forveksling ligner. Eneste forskel er, at på det i Politiken har Gadaffi et hvidt miami vice jakkesæt på. Solbrillerne er højest sandsynligt de samme…

Mr. Gaddafi

Er der andre end mig der kan se den slående lighed??????

vor mand i Hollywood

Nu får jeg sikkert tæv igen, ligesom dengang jeg førte bevis for at Celine Dion ligner en alien. Men det må jeg så tage, som det kommer. Undskyld på forhånd til alle Michael og Muammar fans.

Nårh ja, og vil man lære mere om diktatorer, så har man muligheden ovre hos dem fra Alexanderband , hvor de har den evige klassiker Diktatorkort spillet, til download.

OPdatering:

Her er det billede jeg mente, det er dog ikke det fra Politiken, men fra en tysk avis. Er det AFrika, han har på reverset????

Gadaffi goes miami vice 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

25 Kommentarer til Look alike, diktator versionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.