Look alike, diktator versionen

Okay, er der andre end mig, som har læst politiken i dag? Papir udgaven, ikke net udgaven?

Lagde I mærke til det der billede af Oberst Gadaffi? Der hvor han giver en form for håndtryk til ham der franskermanden? Noget med at franskerfyren synes, vi skal komme mellemøsten i møde og stole lidt mere på dem, og derfor vil han gerne forære Gadaffi og Libyen et atomkraftværk. Nu skal man jo vare sin mund, når man kommer ind på storpolitik, men min umiddelbare reaktion er nok, at tillid da altid er fint. Men jeg lader heller ikke Klara lege med tændstikker.

Nå, men dem om det. Det der egentlig optog mig, var billedet. Jeg kan desværre ikke finde det præcise billede på nettet, men jeg har fundet et der til forveksling ligner. Eneste forskel er, at på det i Politiken har Gadaffi et hvidt miami vice jakkesæt på. Solbrillerne er højest sandsynligt de samme…

Mr. Gaddafi

Er der andre end mig der kan se den slående lighed??????

vor mand i Hollywood

Nu får jeg sikkert tæv igen, ligesom dengang jeg førte bevis for at Celine Dion ligner en alien. Men det må jeg så tage, som det kommer. Undskyld på forhånd til alle Michael og Muammar fans.

Nårh ja, og vil man lære mere om diktatorer, så har man muligheden ovre hos dem fra Alexanderband , hvor de har den evige klassiker Diktatorkort spillet, til download.

OPdatering:

Her er det billede jeg mente, det er dog ikke det fra Politiken, men fra en tysk avis. Er det AFrika, han har på reverset????

Gadaffi goes miami vice 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

25 Responses to Look alike, diktator versionen

 1. Trine skriver:

  Nu har jeg så ikke læst politikken i dag men de ligner altså hinanden en hel del…. Og ingen af dem er særlig pæne at se på – overhovedet…
  Og ja det må være Afrika han har på reverset – det ligner det hvertfald!!!

 2. Sanne skriver:

  Skræmmende…. nøjagtig som med celine, er der pludselig en masse der giver mening!!

 3. M skriver:

  Tak for linket til hele Celine Dion-affæren. Hvor er det SJOVT!!!! Har ikke læst det før, da jeg først er kommet til din blog senere.
  Den post gav mig dagens første store grin…og det var på tide, for klokken er næsten 20.00!
  Igen tak for din dejlige blog!
  KH M
  PS: Har lige googlet ‘alien +celine Dion’ – der var 711.000 hits!!!!!!!!!!!!

 4. Pollyanna skriver:

  Meget interessant at læse Celine kommentar tråden……hmmm. Den må være fra før jeg kom ind i dit liv(ha ha) Jeg bliver rigtig skræmt, hvis der kommer en lignende support-Gadaffi tråd…. Har han mon også en fanside?

 5. julie skriver:

  Aner det ikke… men hvis du googler julie + celine dion, så finder du celine-fan siden, hvor de disser mig for vildt 🙂 Ak ja, det var tider…

 6. Karen skriver:

  Hej Julie
  Jeg vil bare sige det samme som M og Pollyanna – Skræmmende så mange reaktioner du fik på Celine = Alien, men sikke en griner jeg fik mig – Nu bliver det spændende at se om Gadaffis fanklub giver sig til kende på din blog.

 7. tine skriver:

  Kan heller ikke prale af at have læst Politiken idag, men tak fordi du her gør os opmærksomme på dette fænonem Gadaffi..
  Ved sgi ikke om det er Afrika. Måske er det en aflagt jakke fra Sudan-missionen…Og så tror jeg han har stand-ins. Synes nemlig ikke han ser ens ud på de 2 (3 ha ha) fotos.
  Tak for endnu et godt indlæg
  Hilsen en trofast læser, som godt husker Celine Dion mareridtet..
  det var SÅ sjovt 🙂

 8. Tina skriver:

  Hæ hæ Julie, du er nu for sjov, og jeg er vild med din humor! Har også læst Celine Alien (ups..) Dion-historien. jeg morede mig kosteligt.
  Surfede ved et tilfælde ind på din side for et godt stykke tid siden, og faldt straks for din måde at skrive på: helt fantastisk og ærligt – lige til en best seller. Jeg følger i hvert fald med på siden og er inde og kigge næsten dagligt.
  Så er der også lige det, at vi har utrolig mange ting til fælles bla.: barn, hang og trang til sushi, Casalinga, Amager (og så er vi på vej til at købe villalejlighed – måske. Kun måske, da der er mange ting, som liiiige skal falde på plads. Savner dog også allerede Amager, især efter dit indlæg ‘Om Amager’, men haven mangler, og vi glæder os til at tumle i vores EGEN af slagsen). Jeg hader håndbold og elsker Årgang 0, køber tøj og lækre sko (især når jeg ikke har råd…) og jeg kunne blive ved…
  Synes din Klara er skøn, og ønsker dig al mulig held og lykke med junior. Dejligt, han har det godt!! Er selvfølgelig blevet SÅ skruk, selv om sønnike kun er halvandet år.
  Tak for en dejlig blog 🙂
  Bedste hilsner fra Tina
  P.s hentede maki-ruller fra Hatoba på Islands Brygge for en uges tid siden, og nammenam, hvor var de lækre. Dyre ja, men det hele værd, når det nu var fredag og regnvejr.

 9. Tina skriver:

  Hold kæft hvor jeg griner. Både af det ene og det andet…. Den dér Celine kommentar-tråd *fnis* Skal der skaffes skjolde til kampen imod Gadaffis fanklub??

 10. Sofie Rygård skriver:

  Hehe, min yndlingskommentar er den, hvor en Celin-fan lægger vægt på, hvor dum Julie må være, når hun helt seriøst tror der findes rumvæsner!
  :)!!!

 11. Dorthe skriver:

  Det er selvfølgelig også en måde at gøre det på – hvis man ikke kan finde på andet at skrive om en Baby Baloo, så må man vende læserens blik mod fordums tider.
  Du har for tid og evighed ødelagt enhver mulighed for at man kan høre en Celine Dion sang, eller se hende i et eller andet tv-program uden at man straks tænker på “dem derude”. Jeg er ikke sikker på, at hun takker dig 🙂
  Jeg var slet ikke klar over, at Gadaffi så sådan ud – men …. ja så fik du ødelagt ham også 😮

 12. julie skriver:

  Jeg kan også især godt lide den vinkel det her har taget fra starten af – vi er alle sammen bange for at fornærme Gadaffi med sammenligningen – som om det uden tvivl er ham det må være værst for. Ingen bekymrer sig om Michael, den stakkel.

 13. Lone skriver:

  Jøsses for en debat dengang…. Synes de fleste af indlæggene bærer præg af en lav hhv alder og/eller IQ. Kedeligt at der bare er nogen der ikke fatter at føre offentig debat – selvom man er anonym så kan og skal man ikke sige hvadsomhelst.
  Vil nu ikke disse dig for at nedgøre M.G. han klarer fint selv at være tåbelig. Nå ja….egentlig dem begge, så der er et punkt mere de ligner hinanden på.

 14. Nygge skriver:

  Kære Julie
  Som representant for babyBaloofanklubben må jeg straks ile til med et ønske i bedste Giro413 stil: Mere Mave Bloggeri!
  Jeg har fulgt din blog et par måneder og det er svært ikke at blive hooked – du skriver virkelig godt, underholdende og ..friskt! Så endnu mere hooked kunne jeg jo kun blive da jeg opdagede, at du var gravid – og lige præcis så langt henne som mig. Halleluja og hatten op i luften! Da jeg bor i Spanien (hvis du har undret dig over hits hernedefra) fungerer du også som min danske mødregruppe ; )
  Men ei – alle temaer & aliens er underholdende i dine hænder så bare skriv løs – jeg ville bare give lidt modvægt til en tidligere ‘NuErDetNokMedAltDetMaveSnak’-kommentar…
  katalanske hilsner fra en longtime lurker

 15. julie skriver:

  Hej Nygge – hvor skægt med Spanien! Hvor i Spanien? Min søster skal læse der til næste sommer, og vi planlægger en ferie med Baloo, som vil være 4-5 mdr. til den tid. Kan man det? Er der for varmt??? (spørger kvinden der går i koma ved alt over 25 grader…)

 16. julie skriver:

  Og ps – hvis mangler mødregruppe aktivitet kan jeg på det varmeste anbefale http://www.netdoktor.dk og deres Babyklub. DER kan man virkelig få sin baby-snak-trang tilfredsstillet!!

 17. Fuck, hvor er du ond mand! Tror du måske Muammar synes det er sjovt at få at vide at han ligner Michael Jackson? Muammar er en psykolækker-fyr, sikkert mere lækker end alle dem til sammen du har været sammen med! Desuden er han pissegod og har styret sit land helt siden 1969. Ku’ du måske styre et land i så lang tid, hva??? Tror jeg ikke! Er det fordi du har et problem med muslimer, siden du skriver at alle muslimer ligner Micahel Jackson? Fuck, det er sku så ondt jo!
  Hilsnen
  Gadaffi-fan

 18. Sofie Rygård skriver:

  Hej Julie
  Ha ha hi hi ha! Hvor er den MORSOM den gamle debat om Celin! Lidt skræmmende at SÅ mange mennesker ikke forstår ironi….! Læste heller ikke med dengang, men Tak for et forsinket godt grin 🙂
  Jeg faldt over en annonce for et par år siden i et eller andet kvindemagasin, hvor de anbefalede din log. Og vupti blev jeg afhængig af den daglige dosis julie. Det er nu hyggeligt – og sjovt! 🙂
  Med venlig hilsen Sofie

 19. Singleton skriver:

  Ja, jeg må istemme mig koret – havde helt glemt Celine affæren. Brugte i sin tid en hel dag på at læse hele tråden, det var tider.
  Og jamen hvad sker der for Gadaffi.. Er Michaelog ham egentlig fætre? Og det er sgu da Afrika i knaphullet.. Men hvad med den plaid han har over skulderen? Hvad er nu det for noget??

 20. Singleton skriver:

  Googlede lige julie + celine og fandt det fantastiske forum hvor de diskuterer dig Jules.
  Min yndlingskommentar derinde: Jeg tror at hun skriver om Celine Dion for at få opmærksomhed…………..ignorer hende………
  Helle
  Hehe.. Du er så opmærksomhedssøgende Jules.. Heheh..

 21. Moster Tulle skriver:

  Jo ligheden er temmelig slående – dog er ligheden mellem Celine Dion og en alien jo helt fantastisk. Har aldrig tænkt på det, men nu vil jeg altid tænke på små grønne marsmænd, når jeg hører/ser hende…..og sikke en fanatisk fanklub hun har – det var virkelig underholdende læsning :-)))))

 22. Pollyanna skriver:

  Må jeg ydmygt henlede de ærede læseres opmærksomhed på denne side: http://www.aliencelebrities.com/gallery2.html

 23. Sanne skriver:

  Øj, det var dagens højdepunkt. Og jeg kendte heller ikke Celine-sagen, vil snarest læse alle 116 kommentarer igennem, det lyder som om det er det værd.
  Ja, stakkels Michael Jakobsen …

 24. Marie skriver:

  Nå tænk, har altid syntes at ham Gadaffi var temmelig læxi.

 25. Sarah skriver:

  Jeg har engang fløjet med Gadaffis flyselskab – det var lidt af en oplevelse… dvs. en positiv oplevelse – det meste af turen. For ydeligere info tjek hjemmesiden:
  http://www.afriqiyah.be/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.