Så er den ged barberet… eller – solgt!

Ta da daaaaaaaaaaaa

Jeg har solgt min lejlighed.

Jeg

har

solgt

min

lejlighed

!

I dag. Har lige været ude og skrive under. Så tog det også kun et år og tre måneder. Bagateller. Og okay, så er vi i alt gået 600.000 ned i pris… bagateller. Nårh ja, og vi kommer til at skylde banken lidt, og det var jo oprindeligt ikke meningen – bagateller! Nu er den i hvert fald solgt, og jeg kan komme videre med mit liv. Rene linier. Ingen hængepartier. Videre i livet.

Og det man skal huske at fokusere på er, at hvis vi ikke havde sat den til salg for et år og tre mdr. siden, så var den aldrig blevet vurderet så højt. Og så havde jeg ikke haft den million i ryggen, da vi var i banken og blive godkendt til det nye lån, og så havde vi ikke boet det her pragtfulde sted i dag. MED friværdi.

Og så havde vi boet i en 2 vær. på 4. sal endnu – og siddet der og set de 600.000 smuldre væk, alt i mens vi drev hindanden til vanvid og Klara kedede sig og skulle sove i samme rum som os.

Så alt i alt – det kunne ikke være gået anderledes, når man ikke kan spå. Havde jeg kunnet spå, så havde jeg jo bare sat den til 1.5 for et år siden, og så havde den været meget billig dengang og var røget med det samme. Skidt med det. Det er bare penge. 600.000. Ikke græde over spildt mælk.

Det sjove var, at min ejendomsmægler faktisk havde fået lyst til at købe den selv. Men han synes ikke, han kunne, fordi han jo var for insider osv. Og nu var der jo også en anden køber. Langt det nemmeste og mindst komplicerede. Til det svarede jeg; mmm, okay.

Men det jeg gerne ville have sagt var; byd 100.000 mere end dem og et hurtigt knald i kopirummet, så er den din! Bare for at se hans pæne ejendomsmægler korrekthed krakelere lidt… 

Nå. Men efter at jeg havde skrevet under på salgsaftalen nød jeg en fridag på amager. Man savner det jo lidt. Der er åbnet en nye sushi restaurant på amagerbrogade! Og en øko hudpleje shop. Og så var der jo udsalg. Fik købt to par gravid-jeans til mig selv og en vindjakke til Klara. Hyggeligt, men udmattende. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

24 Responses to Så er den ged barberet… eller – solgt!

 1. Karen skriver:

  TILLYKKE – sikke en lettelse det må være – Vi sidder i lidt samme situation da vi har en lejlighed til salg på Nørrebro på 8. måned og der sker heller ikke en skid! Men det kan være at salget af jeres lejlighed nu varsler en dominoeffekt, så der er nogen, der også har lyst til at købe vores 1½ værelses: Perfekt til den enlige studine/student som netop er kommet ind på drømmestudiet og skal klare sig selv og ikke nødvendigvis har forældre, der kan lægge 2 mil. til en lejlighed på Sankt Hans Torv. Hvis I kender nogen der kender nogen – så ring for jeg vil også gerne have råd til at gå på udsalg.
  Hvor sjovt at du var på Amager idag – Jeg var der også i formiddags og tænkte netop på dig og hvor mon jeres lejlighed lå og prøvede at huske om du havde kommenteret renoveringen af Amager Centeret på din blog. Det nye Sushi-sted missede jeg dog men jeg har måske heller ikke helt samme næse for den slags 😉

 2. Sara skriver:

  Tiløk Julie ! Kedeligt med prisen, men hvad som du selv skriver så er det jo BARE penge. Og penge er IKKE alt 🙂

 3. M skriver:

  Dejligt Julie! Tillykke med salg!
  KH M

 4. Irene skriver:

  JUBIIIIIII
  Endelig – det var dejligt og I har jo et skønt sted, som du selv skrev.
  Dejligt og så kan I rigtig nyde den kommende ferie.

 5. Dorthe skriver:

  Det var dælme også på tide!! GODT for jer 🙂

 6. Acq skriver:

  Fantastisk! Tillykke!

 7. Laila skriver:

  Tillykke med salg af lejlighed og TUSIND tak for den sidste uges underholdende læsning af de sidste 4 og næsten et halvt års læsning af dit liv.. Sjældent har jeg moret mig så meget! Har husbonde som finder mig meget underlig når jeg sidder og tudegriner ned i tastaturet!??
  Glæder mig til, at følge dig fremover..

 8. julie skriver:

  Hej Laila – jammen selv tak da. Har du virkelig læst alle 4 år??? Sejt 🙂

 9. Trine skriver:

  Tillykke med salget af lejligheden…. Og jeg må som Laila indrømme at jeg også har læst alle 4 år!!! Du skriver utrolig underholdende og fået både mig og min kæreste til at grine så tårerne triller adskillige gange… Nogle gange kan jeg ærger mig over at det ikke er en bog, så jeg ikke kan tage dig med i toget/bussen på vej på/hjem fra arbejde…
  Jeg kan næsten ikke vente til at høre mere….

 10. Sofie skriver:

  Tillykke!
  Jeg har før skrevet til dig ang. lejlighedssalg… vi havde også købt hus og kunne ikke komme af med lejligheden i byen. Nu er den solgt og vi er også gået 600.000 ned, men hvad… det nye tag, køkken og wc der var med i planerne fra starten må jo bare vente lidt :o) – hvad gør det når man bor et skønt sted og der er mad på bordet? Da jeg skrev sidst var vi i tvivl om vi kunne blive boende i huset – det kan vi nu = skønt!
  Og tak for Ceilne-debatten… det er da helt crazy som folk kan reagere!!

 11. Lone skriver:

  Til lykke – det glæder mig meget at du har fået solgt.

 12. Laila skriver:

  Yep.. alle fire år bare sådan lige..
  Har været fuldstændig afhængig og har desperat overvejet indkøb af bærbar så jeg kunne læse videre i sengen! Følelsen er nu som om jeg har afsluttet en rigtig god bog og bare venter på fortsættelsen.. Og tænk det kommer der jo med jævne mellemrum!! Fantastisk!!

 13. julie skriver:

  Nårh, hvor er I bare søde! Man kan jo nemt skrive til man dør, med sådan nogle gode læsere 🙂

 14. kirsten skriver:

  Det er jeg rigtig glad for at høre!
  Tillykke med det.

 15. Signe skriver:

  Stort tillykke med salget, Julie. Jeg talte også lige hurtigt efter, og jeg har faktisk fulgt dig i snart to år. Det bliver jeg nok ved med et stykke tid endnu 🙂

 16. Katja skriver:

  Hold op hvor skønt .
  Har jo også lige solgt min lejlighed, og det var rart at vide der var en køber allerede inden vi vidste vi skulle flytte.
  Så er der også en bekymring mindre – og det er jo rart.

 17. Fr. Møller skriver:

  Det er da lidt ærgerligt, når det ser ud til, at “alle andre” scorede kassen på det tidspunkt, du bare ikke kunne komme af med din lejlighed. Men selv om 600.000 da er en sjat, så er det netop bare – penge.
  Håber, du får besnakket bankmanden til det køkken. Hvis der er noget, der bare skal fungere i et hus, er det netop køkkenet – og badet selvfølgelig. Held og lykke, Julie – og forresten tillyke med Baloo :-).

 18. Sanne skriver:

  FANTASTISK – TILYKKE TILYKKE TILYKKE TILYKKE TILYKKE TILYKKE !!!! 🙂
  Tænk hvor mange sko, nåh-nej, babytøj du nu kan købe!
  Vi havde en ejerlejlighed fra 85-96 (elendigt tidspunkt at købe på!). Efter fem år ville vi sætte den til salg, men da vi hørte tabet opgav vi. I 93 fik vi søn og det var IKKE sjovt at skulle klemme endnu en person med masser af udstyr ind på 70 kvm! Når vi åbnede skabene faldt der bogstaveligt talt ting ned i hovedet på os. Så da vi endelig solgte efter 11 år og var så sk… heldige af købe vores drømmehus (som du kan se på vores hjemmeside, hvis du har lyst – “Bubily”) var vi lykkelige! Tænk at høvle søn (og hans rod) ind på hans eget værelse, tænk at få luft omkring sig og stor have! 🙂 Selvom huset var et gammelt l… hus, som burde ha’ været et håndværkertilbud og vi nær har slidt os op på at gøre i stand i TI år, så er vi stadig glade.
  Endnu mer’ TILYKKE TILYKKE TILYKKE TILYKKE !
  kh.
  Sanne

 19. Julie skriver:

  JO tak 🙂 Men jeg kommer nu ikke til at købe noget som helst. Banken og jeg har sammet gravet et stort sort hul, hvor hele provenuet skal ned. Med mindre jeg kan overtale dem til at lade mig beholde lidt, så jeg kan få lavet det køkken der nu har været halvt i et år…

 20. Lisbeth skriver:

  Godt at høre at I endelig er kommet af med lejligheden – som jyde er det svært at sætte sig ind i Ø-priserne – 600.000 er 2/3 af hvad mit hus har kostet :o)

 21. Ingrid/Bish skriver:

  Ohhh den overskrift har jeg godt nok krydset fingre for i lang tid.
  Hjertelig tillykke både med salget og den nye lille på vej.

 22. Sarah skriver:

  Hej Julie
  Tillykke, det var da bare superdejligt!
  Og når talen nu er faldet på lejligheder – I må snart komme forbi Nansensgade og (gen)se vidunderet.
  Knus

 23. Johanna skriver:

  Tillykke med salget.. trods en masse “bagateller” .. lol.. Må være dejligt og befriende, at være kommet af med den efter så lang tid.

 24. Bodil skriver:

  Skøøønt – nej hvor dejligt, også selvom du ikke fik det for den du havde forventet. Endelig er den lejlighed ude af verden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.