lortedag? – lorteliv?

Er det bare dagen i dag, eller er det hele mit liv som sådan? Troede egentlig at fredage pr. definition er alletiders dage, men ikke den her.

Hader alt, inkl mig selv.

Har ellers flot ny cardigan og top på og er blevet komplimenteret for både farve, snit og sammensætning, men det er ligesom ikke nok i dag. Må have større fix!

Snakkede med ellers sød chef om det med de ekstra timer, og det kan så ikke lade sig gøre. Der er nogen komplikationer med timeantallet og nogen af de opgaver som ligger i stillingen, og som jeg ikke kan løse. Lort. Fik snigende fornemmelse af, at de sikkert slet ikke VIL give mig flere timer, men bare holder mig hen med snak. Mens de i virkeligheden venter på at jeg skal løbe tør for supplerende dagpenge og blive nødt til at sige op, så de kan slippe af med mig. Fordi de sikkert synes jeg er både uduelig, doven og helt uinspirerende. Sød og sjov, ja ja, men tilsyneladende også fuldstændig inkompetent. Hader min jobsituation. Vil have tryghed.

Har jo også stadig helt helt "mit-humør-er-som-vinden-blæser" latterlig kæreste. Han efterlyser at jeg er mere glad, fortæller mig at han ikke tror han elsker mig og ignorerer mig så ellers en stor del af tiden. Jubii hvor er det nemt at være mere glad under de omstændigheder. Selv i går, med min shoppe-rus og min gode dag og solen der havde skinnet osv – jeg var virkelig oven på, men det er ikke godt nok. Det er aldrig godt nok. Jeg er aldrig god nok. Det gode humør fik han hurtigt pillet ned, med sin ligegyldighed og sin nærtagenhed. Hader min forholdssituation. Vil have tryghed.

Og så er det snestorm og jeg blev gennemblødt på vej til arbejde. Og min mascara er så ikke vandfast, fandt jeg ud af. Lignede stor, sur, våd - men velklædt - panda ved ankomsten. Hader mit udseende. Vil have tryghed der også. Det er fandme lige så uforudsigeligt som resten.

Skal ud til kollega i anledning af 60 års fødselsdag og spise i aften. Havde glædet mig pga god mad og min nye kjole. Men nu er det snestorm og ikke ligefrem kort-kjole-vejr, og mine 2 yndlingskolleger har meldt afbud pga barn syg og dødsfald i familien (det kan man så ikke bebrejde dem) og jeg ved ikke om jeg får kørselslejlighed med min chef, fordi hun ikke ved om hun vil køre i snevejr. Og gæt selv, hvor stor min lyst er til at tage et s-tog ud i ingenting og spadsere 15 min i snestorm, hen til en fest med 10 mennesker over 50, som ikke vil give mig flere timer, fordi de synes jeg er inkompetent. Ville ønske jeg ku melde mig syg og gå hjem og tvinge mig selv til at dø ved tankens kraft.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Responses to lortedag? – lorteliv?

 1. Anetq skriver:

  Nogle dage skulle man bare have sprunget over, indser man ved efterrationalisering… Jeg har foreslået forskning på området: http://undr.blogspot.com/2005/03/nymodens-teknik-og-forskning-m-kunne.html

 2. Karin skriver:

  Øv for en skoddag!! Selvfølgelig vil de ikke bare af med dig. Men det er det offentlige. Der er sgi’ aldrig noget, der fungerer efter hensigten i det offentlige. og så ved jeg godt nok heller ikke, hvad Stoffer havde tænkt sig. Det ved han nok desværre heller ikke selv 🙁 Knus, kram og sympati!
  KH
  Karin

 3. Liza skriver:

  Hej du ! Øv hvor surt, at du skal have sådan en møgdag ! Havde håbet, at Stoffer havde ændret lidt på sin adfærd 🙁 Kan han ikke blive sendt hjem til sine forældre og finde ud af hvad han vil ? Det må da give ham den slags pres jeg tror han har brug for lige nu. Ellers sylter han det måske, fordi det er mere “bekvemt” at lalle rundt og ikke bestemme sig til hvad der skal ske ?? Hmm, nej – jeg ved jo heller ikke noget, men et eller andet må han da gøre !! Det synes jeg han skylder dig og Klara… Knus fra Liza, FruLilla – hvis du skulle være i tvivl ;-))

 4. Kirsten_t76 skriver:

  Sikke da en BÅTNAK´ han er, ham Stoffer! Hvad regner han med??? Hmm tror snart at det er tid for konfrontation med den gode mand, vil du eller vil du ikke???
  Åh ville gerne skrive en masse, men står med det ene ben på vej ud ad døren. Skal på forhåbentlig parforholds-genopbyggende weekend med kæresten….
  Men sender dig masser af tanker og store knus!!! Kirsten

 5. kristina skriver:

  Hej Julie
  Øv sikke en møg dag. Mht dø ved tankens kraft – det virker ikke, nå ja ikke for os i hvert tilfælde. (har prøvet) Man skal være rigtig gammel som min mors moster på 101 – 3 uger. Hun valgte at dø og gjorde det så, det tog ca 5 dage for selv hende.
  knus
  Kristina, der håber ham Stoffer-basse snart tager sig sammen. Men dte gør mænd jo aldrig, er de ikke alle sammen mere eller mindre en flok vat……?

 6. kristina skriver:

  Ps
  Ønsker mig den der Rützov (hvordan hulen staves det?) bolero cardigan i lyserød – skrig lige op hvis du ser den til mindre end knapt 800,-
  /Kristina

 7. Ane Mette skriver:

  “….fortæller mig at han ikke tror han elsker mig”…. Jeg bliver flintrende gal, når jeg ser den slags, hvordan kan NOGEN bilde sig selv ind, at de har ret til at sige den slags!!! Det mindste man kan gøre, er at vende det med sig selv indtil man ved det: “Elsker… elsker ikke…” Det der kan han bare ikke være bekendt!!!
  KNUS og 1000 tanker til dig!

 8. Dr. J and R skriver:

  Idag er en lortedag… skod!
  asshole

 9. wow skriver:

  Og jeg som troede jeg havde en skod dag, jeg har det allerede meget bedre, tak =)

 10. supra shoes skriver:

  I think the setback will increase the capacity of suffering is a good training opportunity

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.