UPS….

Kender I det der med, at man egentlig ikke har nogen penge (fordi det åndssvage skrabelod man brugte 25 kr. på i går var en total nitte) og man har egentlig heller ikke tid (fordi man er på vej til arbejde) og man har egentlig heller ikke nogen mangler i garderoben (man kunne jo bare vaske alt det fede tøj som ligger i vasketøjskurven) – og alligevel finder man torsdag formiddag sig selv i amagerbrogades fedeste butik, med alle de dyre og lækre mærker.

Og helt helt uden for sædvanlig orden kan man pludselig PASSE noget af det??!!? Det ser faktisk ret fedt ud på en. Man ligner pludselig den tjekkede Kejserinde af Universet man føler man er indvendig… naturligvis kun fordi man slet ikke skulle have noget og heller ikke har råd. Skæbnen er en mean motherfucker på det punkt.

Og så før man ved af det, hiver man mastercardet op af pungen, for man har det jo for at bruge det, ikke? Og det smarte med mastercard er, at de først trækker pengene i NÆSTE måned, så man har længere tid til at spare lidt sammen i, og undgår den bundløse følelse af et stort minus her og nu.

Og så godt, som jeg ser ud i det tøj, ja så har jeg faktisk sparet penge, for jeg kommer til at få meget mere arbejde med det på – fordi jeg ser så cool ud og ligner en der har overmeget styr på alting…

Jeg gik derned, fordi jeg skulle have en stof-blomst-broche fra Rützou, som jeg har set i alle bladene i denne md., til 120 kr.

Og jeg kom ud med: den allersidste af de der brocher (juhu), en sød og meget anvendelig top fra stella nova, der giver mig en str. større bryster, en strikket SMUUUUUK blå-grøn cardigan med sådan lidt 50`er agtige glasknapper fra Thelin (elsker det mærke!), et smalt silketørklæde til mit hår, en blomster-broche i petroleumsblå emalje, en vintage stofpung og sidst, men bestemt ikke mindst, den fedeste, flotteste figursyede kjole fra Rützou. Med en cardigan og et par sorte støvler vil den kunne bruges på mit posh hellerup-arbejde, og med de lilla marc jacobs stilletter bliver den sommerens festkjole!

Jeg ved det, jeg ved det. Jeg har ikke råd. Men min erfaring har lært mig, at what comes around goes around. Shop som om du har råd, og så har du. Lige så snart jeg begynder at spare sammen til uforudsete begivenheder, så VÆLTER der uforudsete begivenheder ned over mig. Men hvis jeg bare bruger mine penge, så dukker der altid flere op. Det lyder vildt sært, det ved jeg godt, men sådan har det været i mindst 10 år nu. Det har noget at gøre med den kosmiske orden.

Vil lige se, om man kan finde billeder på nettet af nogen af tingene, og så kan I få dem at se her.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til UPS….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.