Når musikken spiller…

Nåmmen ham der Simon Matthew har da vist ikke en chance i det der melodunde grand prix. Sidder lige og ser det sammen med Agnes, der ikke vil sove.

Jeg mener, han har ikke noget der bryder i flammer, ingen udklædning og ingen nøgne damer, så nej, jeg tror ikke han vinder. Eller som stoffer lige sagde “med mindre mickey mouse bryder ud af den der stortromme iklædt latex og bare bryster lige om lidt, så når han ikke engang med i finalen…” 

Her hjemme har der også været knald på hele eftermiddagen. Agnes og jeg går og hygger os i vores eget lille velordnede univers hele dagen, hvor der så småt er kommet rytmer og rutiner – en lille smule – og så omkring 16 sker det – Cirkus De To Andre vælter ind ad døren, og vælter hytten. Mig stresser de totalt, men Agnes elsker dem. Hun er godt underholdt. I kan forestille jer temaet til Benny Hill showet… sådan er det, når Klara og Stoffer kommer hjem og ruller underholdningen ud for Agnes. Det må ærligt talt virke lidt overvældende for hende, og jeg forstår faktisk ikke, hvorfor hun ikke sover endnu…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=spz8_rpE0e0&hl=en] 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Når musikken spiller…

 1. Jette skriver:

  Hæ-hæ Agnes lader til at være lidt af en selskabspapegøje 🙂
  Mvh Jette

 2. Karen skriver:

  Hehe Sjovt! jeg har lige præcis den ringetone med Benny Hill-temaet sat til når min lillesøster ringer. Hun er også lidt af en gøgler 😉 og kan sagtens underholde sin niece i flere timer med spas og rytmik. Det passer fint nok nu hvor Sofie er næsten 15 md. men da hun var helt lille blev hun jo kuldret af al den postyr.

 3. M skriver:

  Hvad Julie???? Intet royalt bryllups-indlæg? Ikke et lille ord om prinsens krammer til de to små unger og Felixen, der havde fået bedøvelsessprøjte??? Troede lige jeg skulle have noget godt at gå i seng på…
  KH M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.