Madras-kaos?

Nå, tiden er inde til en opsamling – utroligt, hvad der kan ske på bare to dage, når man går hjemme og hver en lille oplevelse tager karakter af en verdensomspændende begivenhed.
I forgårs fik jeg et lift til frederiksberg af min ven M, der alligevel skulle den vej. Jeg tog det som en chance for at komme ud og se lidt af verden efter 4-5 dage hjemme, på en måde der ikke involverede rejser med HT. Man skulle jo tro det var Beirut og ikke kbh. det her, så mange huller som der er i vejene. Går jeg een dag over tid, vil jeg tilbringe al min tid i bybusserne, for de får da virkelig sat gang i mine plukveer.
Anyway – jeg kom i Frederiksberg centeret og ville undersøge Kære Børn butikken nærmere. Men efter at have stået i 20 min. og rodet rundt med madrasser, voksi poser og puslehynder, uden at en eneste af de 4 sludrende teenage-ekspeditricer følte det nødvendigt at servicere mig, besluttede jeg at investere min formue i et andet firma.
Så gik jeg i H og M og købte bodies til baby, fordi den ellers ikke rigtig havde noget undertøj endnu… Jeg kan faktisk ikke rigtig huske, hvad der skete resten af dagen, så det har nok bare været noget med at ligge på sofaen?!
Om torsdagen skete der det, at jeg var til JM for 4. gang. Lige en hurtigt status på det:

Uge: 33
vægt: +7,5 kg.
blodtryk: 110/70
Urin: spor af leu-et-eller-andet. Skal dyrkes på Hvidovre, får svar tirsdag.
Ødemer: nej 🙂
S/F-mål: 3 fingre u. px. (hvad det så end betyder…)
fosterpræs.: hovedet nedad, men ikke fast.
fosterskøn: 2000 g.
hjertelyd: fin (men øv, hun brugte kun den der pind, så jeg fik den ikke at høre)

Nå, men det var lidt surt med den mistanke om blærebetændelse. På den anden side, har jeg aldrig haft sådan en før, og jeg har ingen generende symptomer, og nu kommer jeg jo under behandling, så lad os tage det som en oplevelse!
Efter JM var vejret så godt, så jeg dryssede ned af amagerbrogade og ind i Klodshans (www.klodshans.dk), hvor jeg fandt en brugt madras der passede præcs med de umulige mål min arvede vugge har. Dette har så siden vist sig at være et fejlkøb – læs længere nede…
Jeg fik også købt fire bodies mere i en anden lille biks, så nu begynder det at ligne noget med tøjbeholdningen.
På vej hjem mødte jeg min ven U, som jeg ikke har set siden det famøse bryllup, pga. bryllupsrejse, eksamener og påske. Han havde lige 30 min. og jeg skulle jo ingenting, så han gav en sodavand på en cafe – hurra, for de små glæder 🙂
Da jeg kom hjem – fuldstændig udmattet efter disse vilde udskejelser – viste det sig at det ikke var sengetid, for kl. var kun omkring 14. Nå, men så sad jeg på altanen i solen. Her besluttede jeg at sole min fine hvide kuglemave, og det blev ret morsomt. Jeg går ud fra bebs kunne se sollyset som et rødt skin gennem min mave, for ligeså snart maven var bar begyndte der den vildeste aktivitet derinde. Så lyst har hun nok aldrig haft det før?
Dagen er i dag er så gået med urin test hos læge, the i haven hos N, små indkøb i amagercenteret og en debat på min terminsside om det med den brugte madras.
Det viser sig nemlig, at det højst sandsynligt er overlagt mord at give sin guldklump en brugt madras. Så jeg tror jeg får lavet en ny, der passer med de mål.
Jeg er bare så træt af, at hele det her baby marked skal være så ugennemsigtigt og jungleagtigt. Man hører firs forskellige holdninger og rygter og læser tusind forskellige ting rundt omkring. Hvorfor skal det være så indviklet? Er det en form for test? Kan man ikke knække nøden, er man ikke egnet som forælder? De BURDE virkelig komme med hver deres egen manual, de babyer.

Nå, men kæresten er taget til fest, den heldige skiderik. Jeg vil så sidde her og være frustreret og begynde at sortere i mit tøj og rydde op. Fed fredag aften 🙂
kh Julie, 33+1

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.