Mænd og hørelse – et no go?

Så har jeg luret, hvordan man (vi) nemmest bliver gift ved et uheld. Jeg skal bare spørge sent om aftenen, når han sidder og spiller World of Warcraft online. Så svarer han bare ja til alt 🙂

Jeg ved godt, jeg i perioder snakker meget (i andre siger jeg ikke et ord), men man kommer jo også automatisk til at snakke dobbelt så meget, når man skal gentage alting et uendeligt antal gange. For det første til Klara, som tilsyneladende er i en alder med en endog meget selektiv hørelse. Hun hører absolut kun det hun selv har lyst til. Man skulle mene stoffer er over den alder, og dog?? Det er tydeligt at julie-filteret går ned ind i mellem og han ser mig bevæge munden, men han hører overhovedet ikke hvad der kommer ud. I går spurgte han 4 gange i løbet af eftermiddagen, hvad vi skulle have til aftensmad. Til sidst vidste han godt den var gal, for han indledte sætningen med et "jeg har vist spurgt om det her, men hvad var det du sagde?" – og jeg stod og tænkte over, hvorfor han overhovedet spørger, når det interesserer ham så lidt? Hvorfor ikke bare lade sig overraske? 🙂

Ellers skulle jeg have været ude og træne i dag. Men da jeg var på vej tilbage efter at have afleveret Klara i vuggeren, kom jeg i tanke om – og kunne også mærke – at jeg ikke havde spist morgenmad. Man kan jo ikke træne på tom mave, vel? Og så kørte jeg i føtex i stedet og købte æg, juice, hindbær, speltbrød og grovbirkes – og en københavnerbirkes til den gode stof – og så hjem med det. Det er jo NÆSTEN det samme som at træne på en cross-trainer i en time, ikke?? Næsten? I hvert fald blev vi mætte og glade.

Nu sidder jeg så her og ser dvd – U2 Go Home, live from Slane Castle, Dublin, Ireland. 80.000 mennesker der går amok, eller noget. Det er fra Elevation turneen, som jeg så i Forum. Og jeg husker det. Følelsen af den tætte masse, der bevæger sig som et, varmen, intensiteten. Min aha-oplevelse omkring hvorfor folk skriger så meget til koncerter. Det gør folk, fordi nogen gange står man så tæt, at hvis man ikke holder fast med armene i gitteret foran en, så vælter man. Og så kan man kun udtrykke sin begejstring ved at skrige. Eller man skal bruge sine arme til at klappe med og vinke. Eller alle hopper og man skal holde balancen. Og så nogen gange, så bliver det hele så stort, så intenst, at man ikke kan gøre andet end at skrige. Man er nødt til det.

Jeg glæder mig SÅ meget til på søndag. Så meget. Men jeg gad lidt godt have ståpladser. Vil egentlig gerne sælge min krop for et par ståpladser – anyone??

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Mænd og hørelse – et no go?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.