Mærkedag

Mærk lige mig. 4 år med ham den anden i dag! Mærkbart. Lidt mærkværdigt. Satser på sushi og romantisk komedie på dvd efter hende den lilles sengetid.

23 dage til 30 års fødselsdag. Er I begyndt at forberede frugtkurve, juveler og gavepakker med kvalitets chokolade? I har jo adressen, ikk?

Har fundet maler som virker troværdig, men mangler elektriker. Vil ikke bruge den samme som Morfar …

Skal indkøbe tapetfjerner til væggene og bord-bænk-sæt i miniformat til haven. Skal også leje trailer og hente legehus i tisvildeleje samt børge mogensen møbler i dragør. Og skal til navngivningsfest hele søndagen. Og til 30 års fødselsdag mandag. Og til børnetandlæge, voksbehandling og børnehavebesøg tirsdag. Og til Århus onsdag og til Depeche Mode koncert. Og i Legoland torsdag, på vej hjem. Og fredag skal jeg så afsted i sommerhus over den weekend, med Rytmikfraktionen (i år inkl. børn, men næste år tror jeg sq vi lader dem blive hjemme…)

Er der noget der er helt forkert når man er mere stresset i sin ferie, end på sit job? Nej, er det ikke bare fordi man har et liv? Jo det er.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Responses to Mærkedag

 1. Lone skriver:

  Jeg skal kun en eneste ting i næste uge, men det er fannerme stressende nok, kan jeg fortælle dig. Vi har ca. 7000 sider pensum på latin, tysk og engelsk når vi er rigtig heldige. Om hvordan kroppen ser ud indefra…hvorfor skulle vi nu også have så mange muskler??

 2. Lone skriver:

  Til lykke med mærkedagen i øvrigt. 4 år er helt sikkert anledning til sushi.

 3. Rie skriver:

  Hurra, tillykke med de 4 år. Ved godt du får travlt og ting, altså. Men lover du at skrive om Depeche Mode koncerten – i detaljer??
  På forhånd (1000) tak.

 4. tine skriver:

  Hold da op..du har da nok at se til. Men det er jo dejlige ting du skal og så betyder det ikke så meget. Jeg glæder mig til i aften hvor jeg skal “udvide min horisont” sammen med et par veninder. Vi skal nemlig se finalen i Paradise Hotel og fejre det med champagne og jordbær dyppet i chokolade.
  tillykke med 4-årsdagen idag, min mnad og jeg kan fejre 17 år d. 29. juni:-)) KORS….!! Det er jo halvdelen af mit liv..

 5. Trine skriver:

  Hey, du må da kigge forbi når du skal til Depeche Mode koncert, jeg bor lige på stadion allé 😉
  Ellers så vil jeg lige sige, at det lyder da lækkert, hvis man ‘kun’ stresser fordi man har en masse aftaler og planer, og ikke pga jobbet. Jeg elsker når jeg har noget at se frem til og glæde mig til.
  Et tillyke med det hele herfra.
  Trine

 6. kriss skriver:

  4 år og husejer, det havde du aldrig troet vel? – en eller anden dag kommer jeg dryssende forbi på min lyserøde cykle, med mit lyserøde kamera og ser mig omkring – så det var godt du lige kom op med dine foreløbige fremtidsplaner så vi ikke må nøjes med at drive din søde underbo til vanvid. (Håber Sanne husker adressen, jeg har nemlig glemt den – og der er dælemig mange huse i Vandalløse)

 7. Grith skriver:

  Tillykke med dagen:-) Og det hele:-) Det er nok meget typisk at man farer rundt når man har fri, man skal jo nå alle de ting man ikke når mens man arbejder:-)

 8. Julie skriver:

  @Mille – vi skal have lavet et eltjek, så vi er sikre på at det er lovligt, og så skal vi have fræset nogle kabler ind i væggene to steder. Jeg har fået en aftale med en på onsdag, men hvis de viser sig at være nogle idioter, så henvender jeg mig lige til dig, ikke?

 9. Mille skriver:

  Julie, manden min er triker… Hvad skal i have lavet?

 10. morfar skriver:

  Alt klikker for dig pt hva Jules???
  Tillykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.