O-dag!

Som i overtagelse. Overgearet, overlykkelig, overglad, over-over! Officiel Overtagelse. Af verdensherredømme. I Vanløse.

Lille verden ja, men den er MIN, my precious.

Så på børnehaver i Vanløse med halvsløjt barn i går. Der er ikke den ting, som ikke er i vejen med mit barn pt. Hun snotter, hoster, har et øre der løber helt vilkårligt, bryder hulkende sammen for et godt/dårligt ord og oven i det hele begyndte hun så at halte i går. Vi tog også til afsked for super-pædagogen i klaras vugger, som søger nye udfordringer. Og mindre stress. Hyggeligt og med kage, men også trist og med vemod.

På trods af barnets skavanker lod jeg hendes far putte hende, som den onde mor jeg er, og tog til koncert sammen med min søster. Hun er nemlig ansat under kultur- og fritidsforvaltningen i kbh's kommune, og kunne derfor tage mig med til en helt suveræn koncert, kun for dem som er ansat dér. Først var der Hush, som vi ved jeg elsker. Og så var der Teitur, som vi nu også ved jeg elsker. Hvilket kom bag på mig, og så alligevel ikke. Mand, for en aften. Hvorfor gør min arbejdskommune ikke den slags? Og fri mig for kedsommeligheder omkring budgetter.

Nå, mod Vanløse med mig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to O-dag!

 1. Irene - Aarhus skriver:

  Det lyder dejligt. Glæder mig til at se det nye sted, og til at se jer næste uge (hvis i har tid).
  Jeg var også til koncert med Teitur i efteråret, super koncert..
  Og forresten så er der Tina Dickow i tivoli d…23 juni…

 2. Fru Green skriver:

  HÅber overtagelsen går godt og velkommen til Vanløse.
  Fra en der er vokset op i bydelen og har sin daglige gang der.

 3. Julie skriver:

  Jamen Irene – vi ses da onsdag i næste uge! Og fru green – vi ses så i Vanløse 🙂 Kom endelig med alle dine fifs om gode butikker, områder, spisesteder osv.

 4. Grith skriver:

  Tillykke med det, det er da bare skide stort:-)
  Et godt råd: Sæt forventningerne ned til hvad du tror du kan nå, ting tar´tid, og under en flytning tager de endnu længere:-) Så forlang ikke så meget af dig selv, bare nyd det du når:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.