Magisk mystisk magibog (hemmelighed!)

Ja, men hej hej så. Det er ikke fordi jeg ikke gider blogge, men altså, det er december og vi ser Pagten og juler og der er alle de der løse ender der lige skal på plads inden weekenden. Du kender det nok fra dig selv.

Og så har jeg fået et nyt projekt.

En aften, da vi så Pagten, blev Agnes helt misundelig på den der store læderbog fuld af hemmeligheder, som nisserne har. “Bare jeg havde sådan en bog, fuld af magiske ord. som f.eks. KAPOW eller ´jeg elsker min familie´”, sagde hun. Og hvem kan stå for det? Ikke jeg. Og da slet ikke i denne hjerternes festtid.

Så jeg gik i kælderen og fandt en håndindbunden bog med læderomslag, som jeg købte i Firenze for 15 år siden. Tal om at være forudseende. Man får ALTID brug for de der ting, man falder over! Og så hev jeg hele krea-lageret ud i sofaen.

20131217-181023.jpg

Inkl. nogle af de sjove ting jeg har købt gennem årene og endnu ikke haft brug for – glow in the dark tusser, officielt Ministry of Magic vokssegl fra Harry Potter Studioes. Stempler, klistermærker, penne, fjer, dimser, alt hvad hjertet kan begære.

20131217-181035.jpg

Og så startede jeg. Her er forsiden. Og derefter kommer de opslag jeg har nået at lave indtil nu.

Nårh ja, og så sendte verdens sødeste Marie mig en pakke med dims fra hendes kælder! Og så var der til et par sider mere…

DU MÅ IKKE SIGE NOGET TIL AGNES! DET ER EN JULEGAVE!

Jeg planlægger at lave så mange sider jeg kan nå inden jul, og så kan vi fortsætte bogen sammen. Og hun kan måske fortsætte den alene, med hendes store krea-gen.

20131217-201319.jpg

20131217-201342.jpg

20131217-201353.jpg

20131217-201409.jpg

20131217-201435.jpg

20131217-201447.jpg

20131217-201518.jpg

20131217-201545.jpg

20131217-201608.jpg

20131217-201620.jpg

20131217-201629.jpg

20131217-201640.jpg

20131217-201649.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

71 Responses to Magisk mystisk magibog (hemmelighed!)

 1. Marie(nade) skriver:

  Det dér, Julie…det er det mest fantastiske jeg nogensinde har set. Jeg er DYBT imponeret. Hvor er den bare, jamen, jeg er helt..wauw!! Jeg ville elske sådan en bog! Agnes er heldig og du er dygtig (og en vidunderlig mor).

 2. gertrud nielsen skriver:

  Fuldstændigt fortryllende. Jeg tager min imaginære hat af for din fantasi, din kreativitet og energi. Og tak for en herlig blog. Den er en af mine favoritter.

 3. Lovisen skriver:

  Det er den vildeste gaver nogensinde… Hun får det mest fantastiske ansigtudtryk, når hun begynder at bladre i den… Købegaver go home!!!!!!!!!!

 4. Kong Mor skriver:

  Det er så smukt og stort og helt igennem magisk. Jeg ville elske at være Agnes.
  Og jeg tror jeg vil lave min egen bog – TUSIND tak for de gode ideer!!

 5. Helle skriver:

  wow en fantastisk bog du har lavet så flot 🙂

 6. Alice M skriver:

  Den er SÅ fin.. Jeg elsker billederne på instagram.

 7. Kirsten skriver:

  Ejmen WoW! Sidder og er rørt til tårer over, hvor smukt det er!

 8. jane skriver:

  Hvor er det fedt! Fed gave! Meget bedre end hvad man kan købe. Fantastisk! Jeg bli er helt glad!

 9. Tanja Ioannou skriver:

  Det er en helt fabelagtig fantastisk bog. Den vil følge hende resten af livet som en værdifuld skat. Hvor er du god!

 10. Gitte skriver:

  Jeg ville ønske du var min mor.

 11. Camilla skriver:

  Jeg elsker min mor over alt i verden, men sidder alligevel her som 32-årig, og vil hoppe med på Gittes vogn, og lidt ønske at du var min mor! 🙂
  Det er dog det fineste og mest fantastiske jeg nogensinde har set!!

  • thejulesrules skriver:

   Tak Camilla 🙂 – men hvis jeg havde fået både dig og Gitte som, hvad? 12 årig? Så havde jeg aldrig fået lavet den her bog!

 12. Henriette skriver:

  Bid mig i øret, hvor er det bare fantastisk!!!
  Årh jeg pinner dig, gør jeg. Så jeg om en rum tid kan begynde at lave en til min datter (hun er bare 9mdr så jeg har lidt tid at løbe på)

  • thejulesrules skriver:

   Altså jeg købte jo bogen for 15 år siden, så det er åbenbart aldrig for tidligt at begynde at samle sammen 🙂 yay! Pin mig! Det er stort!

 13. Lisbeth skriver:

  A M A Z I N G….. Love it 🙂

 14. Fiberfryd skriver:

  Sikken et vidunderligt evighed

 15. Fiberfryd skriver:

  Hovsa, … Sikken et fantastisk evighedsprojekt du har startet. Man får jo lyst til at lave sådan en eventyrlig bog til sig selv

 16. Tine skriver:

  Jeg kan slet ikke sige, hvor meget jeg elsker det der!!! Ej heller hvor meget jeg selv ønsker mig sådan en bog… Du røg lige helt i top på sejheds-skalaen, foran både Neil Gaiman og Sherlock

 17. Mette skriver:

  Orv hvor er det fint. Hvor er du bare en sød mor 🙂

 18. Marianne Poulsen skriver:

  Sikke en fin bog ! Mine børn er 24. & 26 år jeg er så trist over at jeg ikke kan lave sådan 1 til dem. Det er så vildt magen til hjemmelavede fantastisk gode ide er det lang tid siden jeg har set, så flot du er f… Dygtig dejlig jul

  • thejulesrules skriver:

   Tak Marianne 🙂 man kunne godt lave en bog til en 24 årig, blot med andre råd? Noget om selvværd, ansvar, gadgets, det modsatte køn, den slags?

 19. Sanne skriver:

  Jeg REVNER af misundelse!!! Den er simpelthen SÅ SUPER-fed, så det næsten er for godt til at være sandt. 🙂 Du er nødt til at sætte den produktion, du bli’r stinkende rig! 🙂 Den minder mig lidt om søns tykke “Dragonologi” bog for en 10-13 år siden, den elskede han også (og han er SLET ikke til bøger) og den solgte som særdeles varmt brød. Du er nødt til at post billeder af hende, når hun får den og skrive lidt om reaktionen. Hvor er det vildt godt! 🙂

 20. Løvinden skriver:

  Wow! Det er den mest fantastiske julegave jeg har set. Tænk at få sin helt egen magiske bog lavet med ægte moderkærlighed. Måske du udgiver bogen, for så vil jeg gerne forudbestille to eksemplarer til næste jul. Kh L

 21. Øglemor skriver:

  Det der – det er helt og aldeles fantastisk. Og magisk. Og jeg sidder og bliver helt misundelig, for jeg vil også have sådan en bog nu! Bliver nok nødt til at lave en til Øglen, når hun bliver en snas ældre. TAK for fin inspiration!

 22. Pollyanna skriver:

  Åh Julie, du ved jeg er forelsket i den bog og du har jo helt ret i, at man sagtens kan lave en bog til dem der er flyttet hjemmefra. Måske det skal være næste års julegave her, bare med et andet tema end magi ;-).

 23. A + K = ♥ skriver:

  Det der, er det mest fantastiske, jeg længe har set!
  Ren Athur Spiderwick Fieldguide <3

  – Anne

 24. Katrine skriver:

  Hold nu op hvor er det en fin bog!! Den kan da ikke andet end at falde i god jord.

 25. Rikke skriver:

  HOLD. NU. OP. hvor er det cool det der.
  Du må godt være min mor.

 26. Lisbeth W. skriver:

  Wow Julie, det er det mest overskudsagtige projekt jeg nogensinde har set. Så fint og flot og sejt. Den måde der er tænkt over hver side på, og den måde bogen netop fremstår virkelig magisk på. Wow igen. Og så lavet af hendes egen mor. Det må blive sådan en bog, der går i arv til hendes egen datter, og om et par århundreder kan jeres familie så eje et kæmpe magisk bibliotek, hvor denne bog er samlingens perle, lukket inde i en lasersikret diamantmontre med 15 nøgler, intet mindre kan gøre det! 🙂

 27. Dorteskov skriver:

  Wow Julie – hvor er det bare en fantastisk bog :lurve:
  Hun bliver verdens lykkeligste pige 🙂

 28. Kian skriver:

  Den er da bare helt utrolig fantastisk – min datter ville elske sådan en.
  Gid jeg var så kreativ

 29. Klan skriver:

  Åh… Hvilken fantastisk Mor, Agnes har. Det er en helt igennem fantastisk, fantasifuld, magisk, hemmelig bog du har lavet. Det bliver en gave som ALDRIG vil kunne overgåes, og som aldrig vil kunne købes for penge.

 30. Sara skriver:

  Vildt god idé. Og hvor er den bare flot! Den bliver hun da vildt glad for. Du er rigtig dygtig – og hvilket overskud.
  I konfirmationsgave gav min mor mig et stort album som hun havde arbejdet på op igennem min barndom. Der var billeder af mine forskellige faser i livet, tegninger hun havde gemt, kærestebreve, sjove ting jeg har sagt op igennem tiden, en hestehale jeg havde fået klippet af osv. osv.. Da min konfirmation så var overstået satte vi alle sangene, talerne, menu og billeder ind og så var det afslutningen på albummet.
  Jeg blev megaglad for den og jeg tager den nogle gange frem og kigger i den, og det vil jeg nok blive ved med.

 31. Trine skriver:

  hvilket fantastisk kreativt talent, du har. Det må du da se at få udnyttet, så flere kan få glæde af det. Og hvor bliver din datter glad for den gave. God jul til dig og din familie.

 32. Maiken skriver:

  Wow, dn bog er da bare fuldstændig FANTASTISK !!! Tænker du har haft en meget glad datter juleaften, det er så sejt lavet.

 33. Line skriver:

  Jeg læste om din blog i Julias Blogbog og måtte lige se forbi 🙂

  WAW!! Godt nok er jeg kreativ, men den der bog… puha, der må jeg bøje mig i støvet. Hold da op, hvor er det godt arbejde.

  Glædelig jul og godt nytår.

 34. jannie skriver:

  Hold nu op hvor er den fin Julie… er helt målløs! Jeg er så vild med den at jeg overvejer at lave en til malthe :o) Heldige Agnes…
  Kh jannie

 35. julie lillegaard skriver:

  Øjjj…! Jeg har aldrig set noget så fint. Og overskudsagtigt.

 36. Christine skriver:

  Julie.. Jeg har først lige set det her om Agnes’ bog..
  Hvor er det overdrevet imponerende, at du har haft både ideer, overskud, fantasi og ikke mindst materialer (!) til den bog!
  Wow med wauv på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.