Åh men Hej Hej

Nå, ja, den blog…

Ferie. Hva? Jeg hører endda Taylor Swift, så jeg ved simpelthen ikke hvor meget skade jeg har taget af de fridage og al den soven længe og to thebirkes hver morgen i fem dage. Ret meget, antager jeg.

Agnes blev virkelig glad for bogen. Kristoffer filmede det, fordi jeg bad ham om det, men lad os bare være enige om at han er ingen Scorsese, og den bid film skal redigeres alvorligt før nogen kan bruge den til noget. Og han snakker selv så højt lige ved siden af sin telefon, at der også skal lægges noget voiceover på, hvis vi skal have en ide om, hvad Agnes siger. Sådan er det, hvis du skal have noget gjort godt, skal du gøre det selv. Og jeg prioriterede altså at nyde Agnes og hendes respons på bogen uden en linse i mellem os. Måske kan jeg lave en film nu? Hvor Agnes gennemgår bogen?

Eller også kan Klara, for hun tvang mig til at købe iMovie til iPad’en i ferien og har lavet film lige siden. Hun skriver også manuskripter og drejebøger. De børn er ikke bange for at kaste sig ud i projekter.

Jeg har strikket et tæppe færdigt og overvejer alvorligt at tage mit patchworkede stjernetæppe op igen, nu hvor jeg kan arbejde på bogen i dagtimerne. Og det er koldt nok til, at jeg ikke har svedige hænder. Før vi ved af det, har vi alle sammen svedige hænder igen.

Nå. Glædelig bagjul og godt nytår, hvis vi ikke høres ved inden da. Må I få alt hvad I ønsker jer, allesammen, i det nye år. Jeg vil have mere hår på hovedet, begynde at gå til noget sportsagtigt noget og tabe 10 kg. mere. Det er det, jeg vil ønske mig.

20131227-224057.jpg

20131227-224106.jpg

20131227-224136.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Åh men Hej Hej

  1. Sanne skriver:

    Hvorfor bad du ikke Klara filme, hun lyder jo som om hun er vildt prof!? 😉 Rigtig godt nytår til dig. 🙂

    • thejulesrules skriver:

      Ja det burde jeg have tænkt på, men hun var nok travlt optaget af egne gaver 🙂 Godt nytår til dig og dine, Sanne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.