Man elsker da altid en god fødselsdag!

Marie havde midt i sin marathon amning tid til at gøre mig opmærksom på denne video. Den er en del af en kampagne der kører i København (og måske andre steder?), som går ud på at alle skal have en bedre bustur, både chauffør og passagerer. Jeg kan huske, jeg læste noget om den i avisen eller et eller andet sted for nogle uger siden, og tænkte at det jo er rigtigt nok.

Jo mere man selv giver, jo bedre service, om man så må sige, jo mere får man igen. Og det er totalt selvforstærkende og helt sikkert en af hovedårsagerne til, at jeg er super glad for mit job. Fordi når jeg smiler og er mega hjælpsom og gør mit aller bedste for at hjælpe folk med deres mere eller mindre svære forespørgsler (undtagen den eneboer der i går dukkede op til overfladen af informationssamfundet og ikke helt forstod at jeg ikke kunne afsætte en times tid til at renskrive hans håndskrevne brev på en pc – for det kunne han bestemt ikke selv finde ud af…), så får jeg enormt meget igen. Det giver mig så meget energi. Jeg tænkte især over det i lørdags, da jeg kom hjem fra weekend vagt og vi havde gæster og den ene af dem bemærkede, hvor glad jeg virkede. Og så gik det op for mig, at det var jeg også. Og at det var fordi jeg fik alt det med hjem fra en lørdagsvagt fuld af andre mennesker, som jeg havde gjort lidt gladere. Det kan man godt lide tænke lidt over.

Nå, men her er en glad buschauffør.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xgOyTNtsWyY&hl=da_DK&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca]

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Man elsker da altid en god fødselsdag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.