Mand i byen

Okay, så sidder man her og blogger stille og roligt en fredag aften, mens pigebarnet ser Disney sjov og ham den anden er taget til noget fredagsbar på sin gamle skole.

Så ringer telefonen. Og det er min knapt 31 årige kæreste, som egentlig bare vil fortælle mig, at han står på Nørreport. Nå?

Jo, fordi han sad i metroen og så kom der “sådan en sær mand” og satte sig ved siden af ham, og så var han nødt til at stå af.

Hør lige! Snart 31 årig mand, med lang videregående uddannelse, gammel hiphopper med barsk attitude – skræmt ud af metro af “sær mand”. Som satte sig ved siden af ham og begyndte at snakke og kun havde et øje og lignede en alkoholiker.

Og så ringer han hjem, bare for at fortælle mig det?

Og så siger folk, at vi gravide er hysteriske?? Prøv mænd, venner! 

enøjet alkoholiker 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Mand i byen

 1. Suzy Q skriver:

  Hehe.. det er sødt 🙂

 2. Bine skriver:

  Kan kun give dig ret! mænd altså!!!! de er noget af det mest ynkelige når de slår sig eller er syge eller føler sig turet!! virkelig!!! Tænk på: kvinder er det stærkeste ( og modiste) køn!!!

 3. Klejs skriver:

  Nøj… Et mandefolk! 😉

 4. Majsen skriver:

  Årh herregud – han var sikkert bare en falden sørøver på jagt efter rom og så havde han ikke opdaget, at det var et tog og ikke et skib, hvorpå han befandt sig. Tsk tsk……den havde en kvinde hurtig gennemskuet.

 5. Sanne skriver:

  Åhr, den lille stakkel! Jeg kan sandelig godt forstå at han ringede hjem for at få lidt støtte. Men det er jo også mænd som har en nær-død oplevelse, når de er forkølede. Hæhæ!

 6. A skriver:

  Nøjjj, den er sød, den bamse! Hvor får man fat i sådan en? Er sikker på, at min lille niece ville elske sin egen personlige enøjede alkoholiker. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.