Pluk. Ve.

Kan hænde man skal til at drosle lidt ned. De sidste to uger har jeg haft usædvanlige arrangementer hver eneste dag, både fagligt og personligt, og nu synes jeg, jeg begynder at få plukveer.

Bare denne uge f.eks. Mandag, kursus. Tirsdag, Randers hele dagen til BØFA bestyrelsesmøde – 7 af timerne i tog. Onsdag – Fri – ahhh og massage! Torsdag – afsluttende Læselyst konference inde i den sorte diamant, med samt tre ministre og forhåbentlig en hel masse pindemadder!!!! Fredag – lang dag på arbejde og så hjem og have en Inder til aftensmad. Altså vi skal ikke spise en Inder, men vi skal bespise en.

Min gamle email ven, Vinay, er i Danmark på business trip. Og kan lige presse en middag ind. Jeg har ikke set ham siden 2001, da jeg var i Mumbai til hans bryllup (sammen med 800 andre gæster, bare den nærmeste familie) og iført sari, bindi og friske jasminer blev et stort hit i det indiske. Endelig en kultur der værdsætter en lav, bleg, buttet kvinde! 

Det bliver skægt at se ham igen. Og han har aldrig mødt Klara. Eller Kristoffer for den sags skyld.

Nå. Men det var bare det. Jeg håber, der bliver noget at berette i morgen fra den konference. Og jeg håber, at det bliver sidste gang det er lige de ministre jeg skal høre på, rent fagligt. Især Brian og Bertel. Suk. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til Pluk. Ve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.