Mandag hele ugen

Nå, men nogle uger er mandag hele ugen. Jeg gider ikke engang komme ind på hvorfor, for måske er det ikke engang reelt. Det er så mange små ting, at de inden i mig danner noget der minder om et fornuftigt hele, men næppe er det. Mit hoved ved det godt, mit hoved er træt af mig selv. Men resten af mig lytter ikke til fornuft og jeg flipper ud. Og måske er det okay. Det er stadig 2015, det er stadig året hvor jeg bliver skilt. Jeg har et par mdr endnu at flippe i.

Og der er kloge typer, som siger kloge ting. Som jeg skal huske. Du er stadig flosset i kanterne, sagde en. Du har været meget igennem, det er tumult år. Sagde en anden. Jeg har ikke engang fortalt jer halvdelen. Måske fordi der er så mange gode dage, så glemmer jeg det. At det er okay stadig at ligge i fosterstilling under min koordinators skrivebord af og til. Og Astrid sagde, du ved jo godt hvem du selv er. Glem det der med at lære at være alene, som folk insisterer på. Måske vil du hellere lære hvem du vil være i et parforhold?

Det er mig. Sådan har jeg haft det i den her uge. Så flosset i kanterne. En lille smule granatchok. Mega dårligt udstoppet.

Men lad os aftale det går over lørdag kl. 14. Hvor jeg tager til dejlig, stor fest. Og fortsætter til søndag morgen, hvor vi tager direkte på Bogforum, og i den anledning vil jeg gerne bede Bogforum om at være HELT stille søndag. Tak.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Mandag hele ugen

 1. Christa Boye skriver:

  Det kan jeg mærke i maven, at jeg lige får lyst til at svare på 🙂 For ja, hvorfor skal det pludselig være livets mening at være alene? Ell lære at være det? Mennesket er vel i bund og grund et flokdyr, og måske derfor føles det som om, at lykken kumuleres, når den skabes i relationen.

  • thejulesrules skriver:

   Ja! Christa. Jeg vil da ikke vænne mig til at være alene. Gud forbyde det!! Ville da være ultratrist. Jeg kan godt eksistere alene, men det bliver aldrig noget jeg foretrækker.

 2. Ully skriver:

  Jeg synes ikke det skal være regler for hvornår og hvor længe man må flippe. Jeg flipper stadig og det er altså over to år siden min skilsmisse. Men ting kan stadig være crap og når de er det, skal man bare give los. Men hyg dig til bogforum 🙂

 3. Jane skriver:

  Mandag er bare nogo 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.