Zoomer, dit skøre dyr!

Som om det ikke var nok med en killing, har vi også fået en hund. En robothund, godt nok, men stadig rimelig livlig. Vi har fået lov at teste den siden efterårsferien, og jeg må sige, den holder. Agnes er stadig interesseret og jeg tror det er første gang det er sket, med elektronisk legetøj (bortset fra iPad´en selvfølgelig, som hun vil købe en ring til og fri til med en romantisk flashmob og bagefter tage ud til en stor middag med hummer…)

Vi har før haft diverse elektroniske dyr og dimser, som ser sjove ud i reklamerne og kan en masse på tv, men når man så pakker den ud derhjemme, så sker der ingenting. Sådan synes jeg ikke det er med Zoomer. Den kan faktisk lystre på de kommandoer den skal kunne. Den siger ting og bevæger sig og pigerne har haft rigtig meget sjov ud af den, sammen med vennerne. Det gælder om lige at lære at udtale kommandoerne korrekt, for som de fleste hunde, elektroniske eller ej, så tænker Zoomer ikke selv.

Den er også ret robust, men må dog ikke komme med udenfor. Den kan sagtens tåle at blive angrebet af en kat.

Agnes ønskede sig den faktisk sidste år, til jul, men jeg syntes den var for dyr. Så heldigt at hun fik lov at teste den nu. Og den er sat ned ved BR, hvis nu nogen vil være tidligt ude med julegaverne.

Hvis du vil være endnu heldigere, her op mod jul, så sker der det, at der nu er en give away! Lige nu, lige her. Du kan vinde en Zoomer hund, til dig selv eller dine børn. Eller din hund (ja, jeg kigger på dig Johanne) eller dine niecer og nevøer eller hvem søren du nu ellers vil begave. Du kan ikke bytte den til kontanter og jeg fralægger mig ethvert ansvar for om du bliver glad for den eller ej, men vinde den, det kan du!

Skriv en kommentar, så er du med.

Der er trukket en vinder. Konkurrencen er slut.

Dette indlæg blev udgivet i Give away, Sponsoreret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

90 Responses to Zoomer, dit skøre dyr!

 1. Pernille skriver:

  Sådan en robothund vil være perfekt til min søn, der brændende ønsker sig en hund, selvom det desværre ikke kan lade sig gøre lige nu.
  Mvh Pernille

 2. Johanne skriver:

  KLART! Dexter skal have en robot-ven! Plus at jeg så kan være verdens sejeste moster/faster, når de små niecer er på besøg! Jeg er SÅ meget med i den konkurrence! 😉

 3. Line skriver:

  Ja, sgu da. René vil hade den endnu mere, end børnene vil elske den -hvis det overhovedet er muligt 🙂

 4. Eva R. skriver:

  Den hund, vil jeg gerne vinde! Jeg gider ikke lufte hund i mørke og regn eller samle klamme pøller op i små sorte plastikposer, så en elektronisk udgave af menneskets bedste ven er lige sagen for mig. Måske vil min 7-årige også gerne lege med den, men han er vist mere en katte-person. Så den er mest til mig.

 5. Sinnet Krustrup skriver:

  Jeg har to katte på trods af, at jeg i virkeligheden er SÅ meget hundemenneske…
  Både ungerne og jeg ville elske at få en hund herhjemme. Kattene? Not so much, men de trænger til udfordringer.

 6. Lena skriver:

  Min 6årige datter har ønsket sig 7 forskellige robothunde i julegave, Zoomer er en af dem… Det eneste hun ønsker sig mere end en robothund er en rigtig hund. Da jeg spurgte hende, om hun ikke ville blive ked af det, når hun kun fik 7 robothunde i julegave og ikke noget andet, strålede hun og sagde, at det ville være sejt… Hun ville blive en god og dedikeret robothundejer og passe rigtig godt på den.

 7. helle skriver:

  vi savner at ha et kæle dyr her hos os ..så mine børn ville elske at vinde den hund 🙂

 8. Randi skriver:

  En robothund er det perfekte kæledyr til en familie som vores, der bøvler med allergi 🙂
  Så jeg krydser fingre.

 9. kirsten skriver:

  Jatakda, hvis den kunne lukke al diskussion om at få hund ?

 10. Hanne skriver:

  Ja da! Tror min hundehadende mand vil kunne acceptere den (den savler ikke, vel?) Og min datter og jeg ville ELSKE DEN!

 11. sonja zattlander skriver:

  tror mit oldebarn ville blive glad:)

 12. Line skriver:

  Jeg er med 🙂
  Den gad vi ret godt vinde!
  Vi gad også ret godt vinde billetter til bogforum, men fornemmer at det er for sent ?
  Derfor denne pludselige rettidige omhu…
  KH Line

 13. Ane skriver:

  Den ville helt sikkert skabe glæde derhjemme.

 14. Heidi Kjeldgaard skriver:

  Fed konkurrence. Min datter Louise på 9 år er vild med den og den står øverst på ønskesedlen i år. Tænk hvis jeg kunne overraske hende med en ekstra julegave? Det gad jeg godt. Vi skal flytte om 14 dage og det er faktisk sletningen sjovt at bo i papkasser….jeg ville rigtig gerne forkæle hende med zoomer ?

 15. Galina skriver:

  Den krydser jeg fingre for vi vinder. Har en 8-årig, der har ønsket sig den brændende siden sidste jul også nemlig 🙂
  Kh Galina

 16. Jannie skriver:

  Åhhh den ville være perfekt til min Malthe.
  Han ønsker sig SÅ meget en hund, og da vi har kat, har jeg brugt det som undskyldning (han ved ikke at han aldrig får en rigtig hund, så længe han bor hjemme – stakkels dreng).
  Robothunden er altså hjertelig velkommen herhjemme 🙂
  Kh Jannie

 17. Nanna Lykke Kristensen skriver:

  Jeg ville forære den til min nevø – han vil elske den!:)

 18. Lou skriver:

  Robotkæledyr siger man aldrig nej til! -Måske de larmer og er irriterende, men de vælter ikke økonomien og skaber en stor glæde… Så jeg vil gerne være med i din konkurrence.

 19. Mai O. skriver:

  Armen, der ville ikke være et ØJE tørt i det ganske hjem (eller én eneste barnestemme stille), hvis Zoomer fik lov at bo i vores hus! Kom bare an!

  God megavåd regnvejrskold mandag
  fra Mai

 20. Ully skriver:

  Den ønsker jeg mig til sønnen, der aldrig har nogen ønsker!

 21. Rikke skriver:

  Åh, den ville min 7-årige blive glad for!

 22. Lotte R. skriver:

  Årh mine unger kigger langt efter den – og er sikker på, at det vil kattene også gøre 🙂

 23. Agnete skriver:

  Hej Julie
  Jeg er klar over, at det er lidt usselt af mig, kun at kommentere, fordi der er noget jeg kan vinde. Jeg ved bare, at Ella vil tilgive Thomas og mig, at julen bliver præget af flytterod og flytning, hvis hun får sådan en hund. Og hvis interessen er vedvarende for Agnes, vil den måske også være det for Ella!
  Vi ses til dans!

 24. Signe Andersen skriver:

  Den ønsker jeg mig. Til min farmor. Det lyder lidt skørt, men tror faktisk at sådan en robothund kunne give lidt glæde til sådan en ældre dame, der trænger til lidt selskab i det daglige. Who knows? 🙂

 25. Rikke skriver:

  Jeg har en søn på 5 år, der ønsker sig et kæledyr, så han ville blive lykkelig for en hund (og jeg vil synes, det er fantastisk, at vi ikke skal gå ture i regnvejr med små sorte poser …)

 26. Lea skriver:

  Vov vov…! Det vil være sagen 🙂 Jeg ser en fremtid med færre ødelagte strømpebukser (moderen) og kommandoen “kat mor” udskiftet med “Zoomer dæk!”;-)

 27. Camilla Nyegaard skriver:

  Min tøser ville blive ellevilde, så jeg krydser mega meget fingre 🙂

 28. Daniel Petersen skriver:

  Jeg er ikke helt sikker på, jeg ville give den fra mig, hvis jeg vandt.

  Mvh Daniel, 31 år.

 29. Louise fb skriver:

  Man må ikke have kæledyr hvor vi bor, men der står intet om robotter. Jeg er med, også selvom det kunne have været endnu sejere hvis det havde været en ? ?

 30. Mette N skriver:

  Åh den ønsker Maya sig også ? Krydser ✌?

 31. Eva skriver:

  Kære Julie
  Jeg bliver nødt til at korrigere din opfattelse af hunde. Du skriver “Det gælder om lige at lære at udtale kommandoerne korrekt, for som de fleste hunde, elektroniske eller ej, så tænker Zoomer ikke selv.” Tro mig, hunde kan tænke og lære de mest fantastiske ting. De har så vidt vides ikke menneskets rationelle tankegang. Men dum er hunden ikke. Og I hvert fald ikke så ubegavet som Pandaen som tilsyneladende ikke en gang evner at holde sig selv I live.
  Nå men efter denne svada skal jeg nok ikke gøre mig de store forhåbninger om at vinde Zoomer hvilket Ida vil hade mig for langt ind I det nye år. Nu har robothund stået øverst på ønskesedlen adskillige år og så fucker hendes uduelige og påståelig mor det op igen.

  • thejulesrules skriver:

   Haha, Eva, fair nok – jeg har nok bare mødt nogle hunde der tænkte det modsatte af hvad jeg synes de burde tænke så 🙂

 32. Rikke H skriver:

  Åh den ville mine piger elske, nu moren siger nej til en hund 😉

 33. Dorthe Bille skriver:

  Hvor er den altså sød. Mine drenge vil elske den (det er dog ikke sikkert vores kan synes den er velkommen 🙂

 34. Katrine K skriver:

  Den ville min datter elske 🙂

 35. Kim skriver:

  Min Noa ønsker sig lige denne her. Totalt meget. Ønsker sig mest af alt en rigtig hund,men dette er næsthøjeste ønske;)
  Har heller ikke råd, og gad derfor totalt godt vinde den;)

 36. Jette Ninette Olsen skriver:

  Jeg er sikker på den enten vil glæde vores 3 katte. 🙂 Og så vil det være noget som ikke kan blive splittet af som fx vores sofaer og potteplanter er.

 37. Camilla A skriver:

  Hvor er den sød og sjov!
  Den kunne jeg rigtig godt tænke mig at forkæle min skønne nevø med. 🙂

 38. Kolja Olsen-Schwenker skriver:

  Vinder aldrig, men gør endnu engang forsøget 🙂 Ungerne vores på 6 og 8, vil nok gerne vinde sådan en ny ven 🙂

 39. Pia M Hansen skriver:

  Åh min datter er tosset med hunde og teknik sp det ville vlre akkeruders til hende men pengene er små pga min førtidsoension sp ville være fabtStisk at vinde så jeg kunne opfylde hendes ønske

 40. Annette J skriver:

  Hvor er den sød 🙂

 41. Mark skriver:

  Det kunne jo være en skide sjov mandelgave (selvom den dog er ret dyr)

 42. Berit C skriver:

  Må man godt ønske sig sådan en hund, selvom man ikke er et barn, men kun en fattig voksen? Ahr jeg gør det sgu. Smider et lod ind.

 43. sarah skriver:

  Hej hej, den vil jeg rigtig gerne vinde til mine tøser.
  Kh

 44. Christine skriver:

  Jaaaa – hvor ville den bare falde på et ‘tørt sted’ hos os.. Min 8-årige ville elske den! Og hjemme hos os kan den også komme til at blive angrebet af en rød, ikke så gammel kat, så ain’t that just peachy ;))

 45. maria007 skriver:

  Ja da – den vil jeg da klart gerne vinde! (Til ungerne forstås…..)

 46. Eva Jørgensen skriver:

  Håber

 47. Helene H skriver:

  Bliver den eneste slags hund min datter kommer i nærheden af, så smider er lod i puljen og krydser fingre!

 48. Annemette skriver:

  Count me in. Er sikker på at tre drenge og ikke mindst katten ville være lykkelige for sådan er vovse

 49. Annemette skriver:

  Count me in. Er sikker på at tre drenge og ikke mindst katten ville blive lykkelige for sådan en vovse

 50. Louise skriver:

  Jeg er sikker på, at vi vil blive MEGET glade for den, ja min datter lykkelig. Krydser fingre!

 51. Anne W. skriver:

  Jeg har godt nok ikke meget fidus til det der robotdyrs-gejl! For nogle juleaftener siden, var Furby det helt store, og der var noget med, at man kunne forvandle den til at blive en ond Furby, og jeg ved ikke hvad – nu hygger den sig i kælderen. Men den hund lyder ikke helt så tosset. Tænker den vil være så fin til min 9-årige, som ønsker sig en hund, men som har en mor og far, der hellere vil bruge pengene på at rejse (med børn, ikke alene, selvom tanken er meget fristende!).

  KH Anne W.

 52. Christine skriver:

  Ja!
  Til min stakkels niece og nevø, som ikke må få en hund for deres onde, onde realistiske forældre. Jeg bliver verdens bedste moster og værste søster! Glæder mig allerede… ?

 53. pia sroka skriver:

  Min datter som sidder i kørestol elsker hunde, så hun ville blive rigtig glad for sin egen robothund. 🙂

 54. Jamen jeg er da med. Og vinder jeg så skal Merle – min niece – have den

 55. carina skriver:

  Den ligner noget jeg vil hade, ergo noget datteren vil elske ?

 56. Eva skriver:

  Ih, hvor vil mine børnebørn blive glade ….

 57. Tine skriver:

  Jamen altså den må vi da vinde…. Min mand og vores lille datter har rigtig meget allergi, så den levende hund de drømmer om, kan aldrig blive til noget ? Vil så gerne vinde.

 58. Årh min datter … og nok også min søn… ville simpelthen elske den!

 59. Maria skriver:

  DEN vil jeg gerne vinde!
  Ungerne vil have hund, og det vil vi voksne ikke. Plus én også er allergisk. Den der, den vil jo være genial! Og så har vi jo allerede nazikatten Sisse, hun vil have godt af lidt selvskab.

  Kh Maria

 60. Lisbeth V skriver:

  Ha! Ja da. Den vil min kat elske. 🙂

 61. Lise skriver:

  Den ønsker vi os!

 62. Helene skriver:

  Går konkurrencen mon ud på at komme med den skarpeste og sjoveste bemærkning…
  Kan ikke ryste noget ud af ærmet, men mine 3 drenge ville helt sikkert elske det der kræ!

 63. M skriver:

  Man skulle jo være fuldstændig nutsbananas hvis man ikke forsøgte at vinde det kræ! Er ret sikker på at jeg er den der vil få det allersjovest i hele verden med den! Og så også lige mine unger jo! Men mest mig! Og ungerne! Men allermest mig!

 64. Alice M skriver:

  Ludvig og Ebbe ville elske den! De ønsker sig alt der er nyt og robotagtigt ?

 65. Line Jakobsen skriver:

  Jeg er sikker på den ville skabe stor glæde ved min veninde og hendes to børn 🙂

 66. Mette T skriver:

  Sådan en ønsker min datter sig… Med en december fødselsdag på vej og jul, ville det være skønt med robo-vovsen!

 67. Johanne skriver:

  Den skal Ida have hvis jeg vinder. Hun får aldrig et rigtigt dyr pga hendes onde og allegiramte forældre.
  Kh Johanne
  Ps. Hvis jeg vinder LOVER jeg at sende det der Japan-hejs jeg har haft liggende et år til dig:-) Er magisk mystisk bogen stadig i gang?

 68. Karina Simonsen skriver:

  Jeg vil meget gerne vinde en zoomer – til mine sønner, der vil elske den! Krydser fingre og tæer og alt andet, der kan krydses. 🙂

 69. Anne-Dorte Pedersen skriver:

  Min otte-årige dreng vil elske mig for altid hvis jeg vinder den 😉

 70. Iben skriver:

  Vitus og Pelle ville elske sådan en. Især når nu de “ikke må få en hund, fordi du ikke kan lide dyr mor” (sagt med slet skjult bebrejdelse i stemmen).

 71. Katrine Skovboel skriver:

  Håber jeg vinder sådan en til mine hundeelskende drenge!
  Mvh Katrine

 72. Karoline skriver:

  Yes, den ville passe perfekt til lille Roxie. Og hjælpe gevaldigt på humøret, når hendes søster får en symaskine. En stor kasse med (en slags) hund indeni ville redde julestemningen.

 73. LP skriver:

  En hund, som ikke fælder, skider eller skal gås tur med, for det kan den slet ikke tåle??? Count me in!

 74. Anne-Marie skriver:

  Den ville være helt perfekt til min niece, der elsker dyr, men bor i lejlighed i København.

  Kh.
  Anne-Marie

 75. Martin Madsen skriver:

  Den skal min dreng på 3 have

 76. Maja Holmgren skriver:

  Ville super gerne vinde den til min roommates søn så jeg kunne give ham en super blæret julegave – fra min synsvinkel af, er han nærmest min nevø og jeg elsker knægten!

 77. Carina skriver:

  Min pige tigger om netop denne hund, så hjælp mig please med at lukke munden på hende 😀

 78. Matilde skriver:

  Min søn på knapt 3 ville slå ihjel for at få sådan et kæledyr, den dyreforskrækkede storesøster ville ikke dø af skræk og moderen ville ikke ærges over hundehår. We’re in!

 79. Pernille Lærkedal skriver:

  Den vil jeg meget gerne forære min datter der er på alder med Agnes.

 80. Kristina K skriver:

  Jeg er sikker på at mine unger ville elske at få en robothund, når deres kedelige mor nu ikke vil have den aegte vare.

 81. Karen skriver:

  Min ældste dreng vil så gerne have hund, men da vil lige har fået en lillesøster orker jeg ikke en rigtig en af slagsen de næste par år. Så en robothund ville vække lykke.

 82. Camilla skriver:

  Den vil jeg gerne bede om 🙂

 83. Lis Nielsen skriver:

  Mit barnebarns eneste ønske er en hund, og det ved jeg, at hun ikke får. Så jeg krydser fingre for at kunne glæde hende.

 84. Birgitte B skriver:

  Mon man stadig kan nå at være med i konkurrencen? Jeg har en niece, der vil elske migtil evig tid hvis jeg dukker op med sådan en hund på hendes fødselsdag (ja, det er så i december… også). Kh. Birgitte

 85. Monica Figgé Jensen skriver:

  Min dreng vil blive helt vildt glad for Zoomer 🙂

 86. Lis Vinter skriver:

  Mit barnebarn Otto vil elske den sjove robot hund 😉

 87. Leslie B.S. skriver:

  Den ville være perfekt til min nevø eller niece 🙂

 88. Anonym skriver:

  Hvornår findes vinderen? 🙂

 89. Michael Kristensen skriver:

  Hey det er lige det min datter ønkser sig 🙂 eller en af de mange hundrede ting hun ønsker sig :-p krydser fingre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.