Mandag med nemesis

I sidste uge sagde jeg til nogen, jeg har glemt hvem, at Klara ikke har været syg siden hun fik fjernet mandler for et eller to år siden. Det har jeg også glemt. Hvornår. Det går skidegodt her. Og nu ER hun så syg, naturligvis. Man må aldrig aldrig aldrig føre sig frem med den slags.
Ligesom du heller aldrig må skrive på internettet at dit barn sover igennem.
Hun har feber der er høj nok til, at hun bliver liggende i sengen og bortset fra at jeg ret ofte bliver bedt om at skære frugt i mundrette stykker, så er det en loppetjans at passe hende.

I mens læser jeg i tre bøger. En morsom en om at acceptere at man er en halvgammel krage, en smuk roman om uforgængelig kærlighed og en interessant en om sociale medier og den slags. Og så har jeg dårlig samvittighed over ikke at have udtrukket Emma vindere, men der er så mange kommentarer at jeg ikke kan overskue dem på Tlf og jeg gider ikke tænde for computeren. Så der har vi det. Dovenskab. Jeg tager mig sammen. Lige om lidt.

20130304-142222.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Mandag med nemesis

 1. Sara skriver:

  God bedring til Klara…

 2. Anne skriver:

  Og lige på stedet gav du mig lyst til at læse alle tre bøger. Kan vi få nogle titler på bordet. Please? Så jeg kan sukke efter uforgængelig kærlighed og spejle mig selv i den gamle krage

  • thejulesrules skriver:

   Anne, det drejer sig om disse tre: Festskrift for halvgamle krager, af Mette Korsgaard. At høre hjertet slå, af Jan-Philip Sendker. Og Homo digitalis, af Natasha Friis Saxberg. Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.