Vinder af Emma

Så fik jeg endelig pakket den gamle MacBook ud af skuffen og sat op med ledninger og det hele. Er altså ikke ofte det sker, efter at jeg har fået iPad. Men når jeg skal skrive længere ting, eller rode med tekniske detaljer, eller trække lod mellem 45+ kommentarer, så er MacBooken bedst. Den har faktisk et helt vildt lækkert tastatur synes jeg. Det er en fornøjelse at skrive på det.

Ja, og så kunne jeg jo tage mig sammen og trække lod om de to bøger, Emma, af Jane Austen. Der var mange der fortjente dem, men alle kan jo ikke vinde, sådan er livet desværre. Jeg er glad for, at I gad være med.

De to heldige vindere, som vil modtage en bog hver fra Lindhardt og Ringhof blev:

Favoritbritt og Løvinden!

Tillykke med det. Jeg sender jer straks en mail og udbeder mig adresser, som jeg kan maile videre til den søde forlagsdame.

Jer der ikke vandt – stay tuned. Jeg har flere bøger jeg gerne vil af med!

Dette indlæg blev udgivet i Give away og tagget , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Vinder af Emma

  1. Løvinden skriver:

    Yey! Hvor skønt. Tak:-) Den glæder jeg mig til at læse. Køber fluks rødvin i morgen, så jeg er klar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.