Mr. Darcy

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg – som ethvert andet sundt og velfungerende kvindemenneske – er fuldstændig tosset med bbc tv-serien Pride and Prejudice. Har i årevis haft vhs udgaven på engelsk, købt med hjem fra London til mig af sande og kloge venner. For noget tid siden købte jeg så den danske udgave på dvd, for det er altså nemmere at se. Og også nemmere at komme hen til scenen hvor Mr. Darcy springer i søen og kommer op igen med våd skjorte…

Nå, men i dag har jeg haft fri for det der kursus og været rigtig aktiv. Vasket en masse, smidt en stol ud, ryddet op i hele stuen, ringet til en hårdehvidevarer-reperatør ang. min uduelige ovn (den har så heller ikke virket i omkring 2 år nu…) og lavet middag til Nina, Tony og Erik Eriksen III. Som en belønning midt i alt det hårde arbejde lod jeg mig selv se de sidste 3 afsnit på dvd'en.

Og gæt så hvad. – Hvis I tror jeg på noget tidspunkt har skrevet noget personligt udleverende og pinligt om kristoffer, så er det INTET i mod hvad der kommer nu: han er hooked!

Så står verden ikke længere. Et styk drengerøvsagtig hiphopper sidder klinet til skærmen og HAR SLUKKET SIN MAC, for at se det allersidste afsnit som han gik glip af i eftermiddags, fordi det var hans tur til at hende barn i vugger. Han griner af Mrs Bennet, han elsker Lizzy og han kan godt se pointen med Mr Darcy. Det er da fuldstændig surrealistisk, at jeg – kvinden i forholdet sidder online og chatter osv, og han - manden – sidder og fniser over familien Bennet. Nu prøver at han undskylde sig med at det er fordi han har fået ondt i sit håndled og ikke kan bruge musen… ynkeligt 🙂 Og tænk, hvis han LÆRTE noget af Mr. Darcy??? Åh, salige himmel, skænk mig den gave!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Mr. Darcy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.