meget sløv mandag

Ved stadig ikke helt, hvad jeg skal skrive. Men vil i hvert fald skrive noget.
Klara sov længe mandag morgen – meget usædvanligt. Jeg hørte godt at stoffer stod op og gik efter flere havregryn, men jeg sov videre. Så kom han tilbage og så vågnede klara, men jeg sov videre og han tog hende bare med ind i stuen. Så jeg tror jeg sov til 9 måske???

Hun får stadig de værste hidsighedsanfald – nu også om natten, hvilket er rigtig belastende. Håber ved gud det er en KORT fase det her, eller at det dræn evt hjælper så hun sover bedre og er gladere. Man hører hende nærmest kun grine når hun kigger på kattene, eller jagter dem med sin gåvogn.

Tilbragte det meste af dagen ved pc'en, læste på nd og snakkede med folk på msn – hvor er det sært alt det der sker.
Fik dog også vasket op og taget bad og den slags, og hentet klara og handlet ind. Fik også købt årets lækreste trøje ved Noa Noa – hov har helt glemt at vise den til stoffer… han synes nok alligevel jeg bruger for mange penge, men det er jo mine egne 🙂 og jeg synes også han bruger mange, på hardware og den slags.

Tirsdag kommer min veninde maria forbi om formiddagen, og om eftermiddagen tager klara og jeg ind til maya og iris og H, og bliver der til aftensmad. Stoffer skal lave interwievs på sin skole og er først hjemme kl 20 – og hvis der er noget som kan få mig til at ville bide i mit barn, så er det at være alene med hende til måltids-situationen…

På onsdag flytter vuggestuen ned i de nye lokaler. Jeg skal med – som en masse af forældrene skal – og jeg glæder mig så meget til at se det nye hus, hvor min datters liv skal forme sig de næste 5-6 år måske (med mindre vi flytter langt væk)
Hun er glad for at gå der. Sylvester fra hendes stue er vild med hende, han er der altid når jeg henter hende, og vil kramme og kysse hende, mens hun ser undrende på mig – er det i orden, det her, mor???
Gud hvor er jeg træt.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.