Mellemfasen

Nu er vi så dér, hvor det ikke er helt skidt at bo et nyt sted, men hvor det endnu heller ikke føles helt som hjemme. Alt er stadig i kasser, men køkkenet er dog funktionelt nu.

Tilbragte den halve dag i går i Ikea, og kom kun hjem med småting. Halvdelen af det skab vi ville have, havde de ikke, og de madrasser vi ville have, har de heller ikke. Men måske i Taastrup. Suk. Fandt ellers en perfekt seng på bolia.com i går.

Men jeg elsker:

– at tv'et ind til videre kun har stik i soveværelset. Selv om vores abonnement ikke er tilsluttet endnu, så kan man se dvd'er, mens man sidder og breder sig i sin seng. Og ordner negle, løser soduko'er, snakker i telefon, læser dameblade og snakker med sin kæreste.

– at klara har sit eget værelse. Hun sover derinde uden problemer allerede, og det gør det igen muligt for mig at have lys tændt og se film osv. i mit eget soveværelse, uden at forstyrre hendes søvn. Hun leger også derinde hele tiden og stuen er helt fri for rod. Når hun vågner om morgnen kalder hun på mig med et; mooooaaaar, jeg har sovet godt nu!!!! og så kommer hun ind og putter under vores dyne.

– at da jeg i går aftes tænkte; jeg må huske at købe nogle friske blomster, for at hygge lidt midt i alle kasserne – så gik det op for mig, at jeg da bare kunne gå ned i MIN have og plukke nogle. Hvad jeg så gjorde.

– at vi har boet der i 3 dage og jeg har vasket 3 vaske allerede. Det er så NEMT! Den er aldrig optaget, man skal ikke samle 5'ere sammen til det, der er altid plads i tørrerummet eller UDENFOR på tørresnore, jeg behøver ikke vælte op og ned af trapper til 4. sal, jeg kan lade klara lege alene i de 5 min. det tager at gå ned – eller hun kan gå med, helt uden brok.

– morgensolen i stuen.

– aftensolen i køkkenet og på altanen. Sad derude med en kop appelsinvand og en kæreste den anden aften.

– at vi allerede har aftaler med 2 af klaras og mine gamle venner, som kommer ud og leger. De kan bare tage metroen. Eller s-toget. Nogen af dem kan bare gå.

Når jeg en dag får internet derude, så må I godt se lidt billeder.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Responses to Mellemfasen

 1. Sanne skriver:

  Det lyder jo bare dejligt – hvem ved, måske er du bare god til at flytte og således vil alting flaske sig fra nu af…

 2. SHA skriver:

  Hvor lyder det fedt for jer! Ja, altså ikke det med IKEA, men alt det andet. “Stue helt fri for rod” – der har vi eddermugme noget jeg gad flytte for at få 🙂

 3. Eivor skriver:

  Tillykke med huset! Det er underligt at sådan nogle ting som at tørre tøj på egen tørresnor og plukke blomster i egen have fylder så meget – men det GØR det altså. Rart at læse at du har været i IKEA. Du skrev noget en gang om at når man fyldte 30, var man voksen og holdt op med at handle i IKEA og H&M. Har undret mig meget over hvordan man bærer sig ad med det (vil gerne vide det hvis der findes en kur eller noget), men så er det jo rart at læse at du også “falder i”:-). Hilsen husmoderen med det komplette IKEA-hus

 4. Julie skriver:

  Eivor – du vinder prisen som Månedens Mest Opmærksomme Læser. Det er sandt, det skrev jeg. Og jeg tænker på det hver dag, at jeg har forsvoret at indkøbe alt i Ikea. Men det er som en forbandelse. Man kan ikke stoppe, når man først er begyndt.

 5. Marie skriver:

  Lyder Så fantastisk. Får helt lyst til hus med have, altså. Venter spændt på billeder….uiiii.

 6. Eivor skriver:

  Tak for prisen! Ja, det må være en forbandelse. Eller også er de vanvittig dygtige til at regne ud alt hvad man har brug for/ikke har brug for af ting og dippedutter når man lige har flyttet. Nu vil jeg gå ud og tømme min nye opvaskemaskine fra IKEA (man kan altså få ALT i den biks)

 7. Grith skriver:

  Se, der er jo fedt i Vanløse:-)

 8. Rikke skriver:

  Hvor lyder det skøøønt. Tror også hender der Suzy Ku, skal spå mig lidt…

 9. Pernille skriver:

  Det glæder vi os så til 🙂 Og vi er IKKE misunderlige – overhovedet ikke!!
  mange hilsner
  Pernile

 10. Jane Jones skriver:

  Har du hørt Josephine af Teitur? Hvis ikke, så gør det 🙂
  Godt at du er ved at falde til her i Vanløse..

 11. Katja skriver:

  Du lyder jo helt som om du er blevet voksen og sat *GGGG*. Men jeg kan SNILDT sætte mig ind i problemet med vasketider og slæbe op og ned til 4. (eller retter 3. hvor vi bor).
  Jeg er dybt misundelig.

 12. Trine skriver:

  Os’ mig!!! Jeg vil også have have, altan, vaskemaskine, tørresnore, ryddet stue og en kæreste! Det lyder jo skønt Julie.
  Jeg svinger hermed min tryllestav og får alle kasserne til at pakke sig ud og lægge indholdet på plads og installere noget internet, så vi kan se billeder! Kom glad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.