Mellemfasen

Nu er vi så dér, hvor det ikke er helt skidt at bo et nyt sted, men hvor det endnu heller ikke føles helt som hjemme. Alt er stadig i kasser, men køkkenet er dog funktionelt nu.

Tilbragte den halve dag i går i Ikea, og kom kun hjem med småting. Halvdelen af det skab vi ville have, havde de ikke, og de madrasser vi ville have, har de heller ikke. Men måske i Taastrup. Suk. Fandt ellers en perfekt seng på bolia.com i går.

Men jeg elsker:

– at tv'et ind til videre kun har stik i soveværelset. Selv om vores abonnement ikke er tilsluttet endnu, så kan man se dvd'er, mens man sidder og breder sig i sin seng. Og ordner negle, løser soduko'er, snakker i telefon, læser dameblade og snakker med sin kæreste.

– at klara har sit eget værelse. Hun sover derinde uden problemer allerede, og det gør det igen muligt for mig at have lys tændt og se film osv. i mit eget soveværelse, uden at forstyrre hendes søvn. Hun leger også derinde hele tiden og stuen er helt fri for rod. Når hun vågner om morgnen kalder hun på mig med et; mooooaaaar, jeg har sovet godt nu!!!! og så kommer hun ind og putter under vores dyne.

– at da jeg i går aftes tænkte; jeg må huske at købe nogle friske blomster, for at hygge lidt midt i alle kasserne – så gik det op for mig, at jeg da bare kunne gå ned i MIN have og plukke nogle. Hvad jeg så gjorde.

– at vi har boet der i 3 dage og jeg har vasket 3 vaske allerede. Det er så NEMT! Den er aldrig optaget, man skal ikke samle 5'ere sammen til det, der er altid plads i tørrerummet eller UDENFOR på tørresnore, jeg behøver ikke vælte op og ned af trapper til 4. sal, jeg kan lade klara lege alene i de 5 min. det tager at gå ned – eller hun kan gå med, helt uden brok.

– morgensolen i stuen.

– aftensolen i køkkenet og på altanen. Sad derude med en kop appelsinvand og en kæreste den anden aften.

– at vi allerede har aftaler med 2 af klaras og mine gamle venner, som kommer ud og leger. De kan bare tage metroen. Eller s-toget. Nogen af dem kan bare gå.

Når jeg en dag får internet derude, så må I godt se lidt billeder.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til Mellemfasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.