Fravær

Yrk. Weekend. 2 hele dage uden mulighed for opdatering. Nå. Men så må I love at passe på nettet for mig. Vi ved jo alle, hvad der sker, når man vender ryggen til i 2 minutter.

Og jeg kunne ellers nok finde på noget at brokke mig over, for stoffer skal til polterarbend for den der gom, tilhørende det der bryllup, som jeg ikke er inviteret til. Aj, det kan man bare ikke, vel? Nå, bygones.

I stedet skal jeg have min søster og hendes kæreste til middag, og jeg skal pakke kasser ud. Og jeg skal på jomfru-shoppingtur ned ad Jernbane Allé. Er pænt spændt på den del af planerne. Skal også ud til gammel lejlighed og smide rester ud og gøre rent. Mindre spændende.

Med mindre det udvikler sig til hjerteskærende drama a la julie-lænker-sig-til-4.-salen-og-nægter-at-følge-med-væk-fra-amager… Mens jeg skriger NNEEEEEEEEEJJJ, kør mig hjem til AAAAAAANNNNNNNNNAAAAAAAAAA, jeg vil ikke væk fra øen.

Jeg er jo også øbo af natur. Tror dog nok Anna ville takke nej, hvis jeg pludselig stod der med mine tasker. Og sydfrugter. Hun har folk nok på sine 50 m2, med 2 børn og alt.

Men jeg savner amagercentret. Jeg er typen der køber ind i små portioner, sammen med alle de gamle damer og deres kvarte liter sød og mini str. Stryhns, og det går bare ikke når nærmeste Netto ikke er i gå-afstand og, i parantes bemærket, ikke fører tærtedej. Nu er jeg nødt til at blive sådan en der planlægger og køber stort ind og – yaiikks – laver madplaner. Er bare slet ikke mig. Ville ønske det var. Er det bare ikke. Jeg er mere typen, der møder en mand og bliver gravid på 4. mdr. Ikke så meget planlægning over det, vel? Jeg er typen, der drømmer og drømmer og drømmer og så BOM, så handler jeg!

Nå, men god weekend.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Fravær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.