Mere arbejde – mere ferie

Og her troede man lige, at man nu skulle til at slappe af. Men nej. Jeg får fortsat virkar timer på fr.berg – dog ikke 20 t/ugen, men kun 10 – dvs mandag og tirsdag – februar ud.

Og oven i det, så har jeg fået 5 timer mere om ugen i hellerup, så jeg nu er oppe på 16 i alt dér. Dvs ons – tors – fredag. Så det er lige en md mere med arbejde alle dage, men stadig dejligt korte dage 🙂

Og efter februar så MÅ det være slut – så vil jeg have mine fridage tilbage! Glæder mig allerede… men det er jo også fint med noget at lave. Selv om det er træls med to jobs, så er det en investering!

Har også fundet ud af, at vi allesammen stiger et løntrin (ny løn – ac skalaen) her til foråret pga en eller anden overenskomstforhandling. Det bringer så mig op på trin 5, og pr. 1.7. når jeg har været her et år, så stiger jeg et trin igen – dvs til trin 6 – og så er jeg faktisk på sluttrinnet! Hvis jeg så bare havde et fuldtidsjob også, så ville jeg faktisk tjene rigtige menneskepenge, som man kunne leve et normalt liv for, og evt købe sig et hus i Vordingborg og en vaskemaskine!!!

Har også opdaget, at jeg slet ikke har holdt noget ferie i indeværende ferieår – hvem har også brug for det, når man kommer fra et års barsel og starter op med 11 timer/ugen?? Men anyway, så har jeg 5 ugers ferie der skal fyres af inden 2. maj. Nogen gode ideer?

Ville hellere have halvdelen udbetalt og købe den der marc jacobs taske, men det er vist ulovligt. Måske kan de overføre noget til næste ferieår – min chef er sat på sagen.

Har indtil videre bare taget feriedag fredag 4.2. pga fastelavn i vuggeren, og feriedag d. 16.2. hvor jeg normalt er på arbejde til kl 20, men altså skal være kl 19 senest inde i Forum, til REM koncert. Får nok også ferie de der dage i påsken, så det bliver en lang rar sammenhængende periode med fri/helligdage. Skal bare huske at meddele det til AF – er jo meldt ledig og på supplerende dagpenge.

Nå – sikke en masse jeg skal huske – godt jeg fik skrevet det ned.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Mere arbejde – mere ferie

 1. carina skriver:

  Hvad ville smarte Julie dog i Vordingborg?? Er det kun fordi det er det eneste sted i Danmark der er til at betale ud over Lolland-Falster og Jylland? Mon ikke snart der er et fuldtidsjob til dig et sted? Knus Carina

 2. Tine Sørensen skriver:

  Hej Julie 🙂
  Nej nej du skal ikke til Vordingborg, men til Dalby for her bor jeg…Og jeg ville nyde at have dig som nabo. Der er faktisk et hus til salg overfor vores..
  Det er heller ikke så dyrt her. Vi bor 60 km fra Kbh.

 3. Hej Julie – der er noget om, at hvis man er forhindret i at holde al den ferie.. (Det ved jeg ikke helt om du kan komme ind under) så kan man få dem udbetalt. Mange hilsner Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.