Min datters horoskop

Det her er for underholdende. Har fundet et sted på nettet, hvor de laver gratis prøve horoskoper – og her er et uddrag af Klaras. Man skulle jo tro de mennesker kendte hende personligt?

"I kommunikationsspørgsmål udstråler du gerne ro og fornuft, men du mangler muligvis tolerance over for andre mennesker synspunkter – især hvis de er provokerende. Alt andet lige kommunikerer du ret langsomt og klangfuldt og med dyb overbevisning. Der kan faktisk være en vis skønhed i dit stemmeleje og en fin selvudfoldelse. Du kan lide at have tid til at formulere dine ideer og hader at blive afbrudt."

Det med skønheden i stemmelejet det er lige spot on! Især når hun skriger!

"SKÆBNE: Ildprøve.
Dybe og ubevidste drifter med rod langt tilbage i fortiden skaber situationer, hvor du – som ung – næsten står på hovedet for at tage hensyn til andre menneskers synspunkter og behov. Du motiveres af behovet for at være afholdt og vellidt, men der kommer en tid, hvor du vil opleve en større nyorientering i denne henseende. Ved at gå efter det, du virkeligt ønsker – ved at tillade dig selv at tage initiativet og gå efter det, der er rigtigt for dig – finder du dit sande jeg. Det er vigtigt for dig at turde gøre, hvad du virkeligt ønsker, selv om du føler, det støder andre fra dig. Tingene fungerer simpelt hen ikke for dig, når du gnidningsløst prøver at vinde accept, mens du, når du begiver dig ud på egen hånd, vil vinde respekt og påskønnelse fra andre."

Efter den svada er jeg så blevet endnu mere bange for, hvad jeg som mor gør ved hende. Hvilke traumer jeg påfører hende, hvilke mønstre vi grundlægger, hvilken selvopfattelse hun kommer afsted med. Det kan godt være, jeg skal lade hende være sur og gal lidt oftere? Og ikke sige ting som; vær nu sød, Klara. Eller; jeg kan ikke forstå hvad du siger når du skriger sådan?? – Eller; hold nu op, Klara, der er jo ikke noget at græde for. Må huske at hun skal have lov til at vise sine negative følelser også!

De skriver det her om mig:

"FØLELSER: Udjævne forskelle.
Du er mest tilfreds, når du er solidt anbragt blandt venner eller lever i et trygt parforhold. Og du er villig til at gøre mange kompromiser for at sikre, at tingene fungerer glat på dette område. Uretfærdighed kan få dig til at miste ligevægten, og du er meget optaget af retfærdighed og lighed. Du er imidlertid ivrig efter at behage, og uvillig til at påtage dig en kontroversiel rolle. På den anden side er du temmelig romantisk og lader dig let lede på gale veje i hjerteanliggender. På vejen til modenhed vil der ske radikale udviklinger i parforholdsspørgsmål, som tvinger dig til at revurdere din afhængighed af andre. Du bringer ofte en fredfyldt og harmonisk atmosfære ind i dit hjem og dit familieliv.

IDENTITET: Gør dine drømme håndgribelige.
Mange af dit livs vendepunkter er af spirituel art, forstået på den måde, at du lærer at se betydningen bag begivenheder, der skaber mening i tingenes tilsyneladende meningsløse natur. Disse erfaringer forøger hele tiden din sensitivitet og personlige indsigt. I processen med personlig udvikling er det vigtigt for dig resolut at undgå enhver følelse af at være martyr, selv om du mere end de fleste er opmærksom på og oplever menneskelige tragedier. Parforhold fungerer bedst, når du undgår de to yderpunkter med at have urealistiske forventninger til din partner og gå omkring og føle, at alt går dig imod. Ved at undgå negative sindstilstande i så stort omfang som muligt kan du tiltrække lykke og held og inspirere andre spirituelt."

Det ved jeg ikke rigtig, hvad jeg skal synes om. Lyder det ikke sært? Er jeg så underlig? Men det passer jo meget godt det der med, at jeg gør meget for at undgå martyr-følelsen. Voksede op med mega-martyr-mor og vil for alt i verden undgå den fælde. Det er så nok derfor vasketøjsbunken vokser så vildt herhjemme. I stedet for at gøre det og føle mig som martyr i mens, så lader jeg bare være… Burde man søge professionel hjælp omkring den slags? Erfaringer, anyone??
 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Min datters horoskop

 1. Kriss skriver:

  Link please
  knus
  Kristina

 2. Carina skriver:

  Og hvad forn et stjernetegn er det lige vores døtre er født i? Horoskopet burde vel i teorien også passe på Lorenza så eller hvad?
  Jeg er ikke inde i det? Der var faktisk engang en anden mor der var ved at gå i gulvet da jeg
  “indrømmede” at jeg rent faktisk ingen ide overhovedet har om hvilket stjernetegn hun er født i.

 3. Karen skriver:

  hmm.. alt det der passer jo på de fleste…

 4. martine skriver:

  og her et link til flere horoskoper… dette er om kærlighed/parforhold i januar, men på amine.dk har de mange forskellige horoskoper, bl.a. hvordan man passer med sit kæledyr heh 🙂 http://www.amine.dk/kaerlighed/spoerg/0198a84f84fd4b759f20bbaf704ef7cd/Kaerlighedshoroskop_for_januar.aspx

 5. Jens Hansen skriver:

  Meget skægt.. Jeg fik også en gratis prøve – hvor der står præcis det samme som der gør i din datters. Personligt og personligt.. 🙂

 6. jimdean skriver:

  måske derfor astrologer altid advare mod sådanne forudindtastede horoskoper, vi jo da alle født individuelle og med forskellige karaktertræk, dit horoskop er der ingen anden i verden der har, derfor er det at gå til astrolog en lidt anden ting

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.