Naturlig prævention

Hvis der er nogen der ude, som synes de sidder og mangler en naturlig form for prævention, så har jeg en god fidus. Hormoner. Ikke det der kunstige skidt, nej nej, gode gammeldags hormoner, østrogener, hjemmeavlede og helt ude af kontrol.

Tag nu mig, f.eks., jeg er et glimrende eksempel. Hver evig eneste md. omkring ægløsning er jeg et uvejr på to ben. Præ-menstruel syndrom gå hjem og læg dig! Næh du, her tæller kun.. øhh… inter-menstruel syndrom? Det tager lige tre dage, hvor jeg så er lidt hunbjørneagtig. Burde gå i hi, men det er ligesom passé med de dage. Har hjemmeboende bjørneunge (og bjørnefar ikke at forglemme) så Maude-løsningen er ikke en valgmulighed længere. I stedet går jeg rundt og knurrer og æder og bander og er i det hele taget så ucharmerende, aggressiv og så asocial, at det med den naturlige prævention kommer helt af sig selv – der er sq ikke nogen fare for, at nogen befrugter mig i min mest fertile periode. Jeg kan dårligt nok holde ud at være sammen med mig selv, så chancen for at nogen af det andet køn skulle kunne holde til mig i de 3-4 dage er minimal.

Gad vide, om det nogensinde ændrer sig? Går det over en dag? Når jeg bliver gammel og grå og svedig og er i overgang? OKay, jeg stopper mig selv her – er bestemt ikke nok oven på til at følge DEN tankerække til ende!

Lover at tage ud og bruge nogen penge i morgen og få det bedre.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Naturlig prævention

 1. Carina skriver:

  Så lige dine kommentarer om hydro colon terapi, det må da være til et selvstændigt indlæg. Syntes også det lyder særlig slemt men også en lille smule interessant.
  Jeg har bare sådan hel-måneds-PMS lige for tiden, det virker vist også meget godt som prævention…

 2. Kriss skriver:

  Øh, hvordanvar det lige Klara komi boks?
  knus
  Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.