Min søsters poltergejst

Gejst er godt og poltergejst er endnu bedre.

Her i dag, eller i går er det, fordi kl. er mange nu, men de sidste mange timer så, har jeg fejret polterarbend med min søster og hendes venner. Det har jeg af gode grunde ikke kunnet skrive noget om, for det skulle på en måde være en overraskelse. Også selv om hun pga sindssygt sparetids-sundhedssystem skema kun har den her ene fri weekend inden selve bryllupsweekenden i januar. Så hvis man ikke er helt dum, og det er hun jo ikke, så kunne man måske godt regne sig frem til det.

Alligevel tror jeg hun blev lidt overrasket. Især over at se sin veninde Anette komme gående langs sortedamssøen med en leopard maske på. Det overraskede også mig lidt. 

Nå, men det foregik sådan at min søsters forlovede havde lokket hende med ud for at fodre svaner, og så tænkte hun, at så var det nok ikke i dag der var polterarbend, når han sådan tog hende med ud. 

Men hvad hun ikke vidste var, at nogen havde været i hendes lejlighed siden kl. 11 og fyldt den op med balloner. Og suppe.

Så kommer de gående dér, og pludselig ser hun mig, sidde på en bænk. Neej, stor overraskelse! Så sidder vi dér lidt, og jeg forsøger at overbevise hende om, at DET er polterarbenden, for hun ville jo have den billig og enkel. Og de andre kunne ikke med så kort varsel. Og jeg havde fire cider med og hun havde jo selv taget smøger med. FEST!

Men så gik vi videre rundt om søen og så mødte vi hendes venner og veninder en efter en. Det var sjovt. For selv om hun da havde luret den, så vidste hun jo ikke hvem den næste der kom var. Det fungerede godt.

Da alle var samlet, kørte vi i Fælledparken for at spille rundbold. Hun har altid sagt, at hvis hun skulle have en polterarbend, skulle det være med rundbold, øl og sushi i Fælledparken. Derfor fik hun rundbold i sne og sjap – det var faktisk meget flot tøvejr i dag. Det kunne dog også have været sjovt i snestorm.

Vi holdt omkring en halv time, så frøs vi. Så cyklede vi afsted, hjem til min søster. Endnu en overraskelse. Tror hun blev meget glad for ballonerne. Og så var der varm suppe til alle, og flere øl og cider og den slags. Jeg fik meget ros for min suppe, det synes jeg godt I kan få at vide. Meget.

Så kom MasSøren og løsnede op for sygeplejerskens stress og myoser. Stor ros til ham, for professionelt arbejde med fnisende tøser i baggrunden. Kan være der er obskur film på youtube i morgen, jeg tør ikke love noget.

Da han var færdig og Mette var helt afslappet, kom Taranttha Grumme, den kendte spåkone. Hun har mange års erfaring indenfor Tarototati, Åndemantik, Bankofili, Biopati, Mediomani, Pjattomani, Lieopati, Tantra sex, Biopeuti, Følopiktok, Lyvepeutisme og Testikellisme, med speciale i str. L og XL. Det er i hvert fald, hvad der står på det visitkort man fik udleveret. Hun sagde nogle kloge ord om Mettes fremtid og hvis vi er heldige, er der også en film på youtube dér. Måske.

Så kom der for 2000 kr. sushi. Så blev det spist.

Efter det var der video interview med den kommende ægtemand. Sådan en slags quiz, hvor han skulle svare på spørgsmål om Mette, og vi andre skulle så gætte hvad han svarede. Mit yndlingsspørgsmål var helt klart nr. 4, som lyder “På arbejde fik Mette engang en opgave der lød: Flank en halvarterie med krans, og sørg for at den er heldompteret. Hvad tror du, det var for en opgave?”

Svarmulighederne er:

a) Jeg tror, det er noget med at lægge en sonde op i numsen på en baby

b) Banke liv i en baby… nej, jeg tror noget med en svær operation

c) Jeg tror det må have været noget med… at planlægge og gennemføre et stort indgreb… på en baby… der havde en… hjertefejl?

Jeg kan ikke huske, hvad han svarede, men hold kæft hvor jeg grinte. Helt ondt i maven af det med flank og halvarterie og heldompteret.

Jeg fik ikke så mange rigtige svar, men Mette fik ret mange og det er jo et godt tegn, at hun nogenlunde ved, hvordan hendes kommende mand tænker om hende.

Så var der bare generel hygge, og eftersom det er sådan nogle venlige og søde mennesker, min søster kender, så var det rigtig rart. Men til sidst blev jeg træt og så tog jeg hjem.

Og sådan holder man en sjov, afslappet, hyggelig polterarbend for 250 kr. pr. person. Ingen måtte melde afbud fordi de ikke havde råd. Ingen kom til skade. Ingen blev ydmyget. Alle blev mætte og der var masser af drikkevarer. Det synes jeg er godt. Ikke alt det der med Polen og bungeejumping og 16 strippere i en ostefondue.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Min søsters poltergejst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.