Min slags dag

I tirsdags var virkelig en overordentlig behagelig dag!
Stille og rolig dag på job. Hjem, sidde og kigge på pigerne. Blive hentet af Astrid og kørt til Østerbro. Her lykkedes det mig at købe for 2000 af mine egne, hårdttjente kroner lækkert tøj fra Black Swan, mens jeg spiste luksus flødeboller og chips og drak bobler. Og hyggede med et antal veninder.
Herfra blev jeg kørt videre til Den Sorte Diamant, hvor jeg satte mig på 2. række og gik i gang med at spotte bloggere. Der var ikke så få!

Så gik Caitlin Moran på. Og jeg elskede hende. Hun var ligesom bogen. Ærlig, morsom, sympatisk og inkluderende. Jeg kneb en tåre da hun blottede sin kvindemave og brugte den i en kærlig joke. Det er noget af det mest befriende jeg nogensinde har bevidnet. Hendes feministiske smil.
Jeg har hugget Jennies billede fra Instagram:

20130918-184112.jpg

Bagefter stod vi i kø med et glas vin og tusind damer, for at få vores bøger signeret.
“Er I et band? I ligner et band! I burde lave et band” sagde hun til os. Og fordi jeg hedder Julie kom hun til at fortælle mig en hemmelighed, som jeg har LOVET aldrig at røbe. Hun råbte SCHYYYYSS på en meget insisterende måde efter mig.

20130918-184448.jpg

Det var simpelthen sådan en festlig dag. Og hvis du nu gik glip af foredraget, så er du heldig. Du kan se det her. Jeg synes personligt ikke den interviewer de har valgt er den bedste jeg nogensinde har oplevet, men hvad ved bønder også om fisk… Caitlin er fremragende, det er da det vigtigste. Hvis du spørger mig, skulle Julia have interviewet hende… det virker da som om de to er skabt for hinanden, hvis man læser Julias blog. Glæder mig til at læse mere i Femina snarest, om hvorvidt de fik slikket hinanden i ansigtet og stjal mere fra Gyldendal.

Jeg kan lide Caitlin Moran af mange årsager. En af dem er, at hun sagde, at hun altid går efter at se lidt “rough” ud. På den måde får folk ikke for høje forventninger til dit udseende og så slipper du for at hoppe på botox vognen, når du pludselig en dag ikke kan leve op til de forventninger længere. En smart strategi.

Hvis jeg husker det, trækker jeg lod om bogen i morgen. Nu vil jeg lige lave nogle feministiske flødekartofler og en grydesteg, fordi jeg elsker det og finder stor fornøjelse ved det.

Dette indlæg blev udgivet i Humor, Hverdagsliv og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Min slags dag

  1. A + K = ♥ skriver:

    Jaa, nyt tøj, bobler og flødeboller – det er jo en sikker succes.

    – Anne

  2. Lene skriver:

    Hej Julie! Jeg er ikke herinde så tit, men læser så til gengæld op for de seneste mange uger hver gang – så ser først denne her nu. Lad mig lige sende nogle varme og positive ord til dig, som jeg er sikker på er helt i Caitlin Moran’s ånd 😉 Jeg synes, jeg kan huske at du nogle gange omtaler dig selv som ‘buttet’ og ‘folk bliver overrasket over, hvor lav jeg er og hvor meget jeg vejer’ og ‘hobbit’ osv. Nu ser jeg Caitlin stå sammen med 4 kvinder på fotoet, og jeg gætter på at det er dig og 3 veninder. Ved ikke engang hvem af dem der er dig – men I er jo alle sammen slanke og MEGET smukke kvinder. Fire skjønne, skjønne kvindemennesker – det billede du har af dig selv holder slet ikke, du er meget mere lækker!

    Det var bare lige en lille positiv sensommerhilsen fra mig, knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.