Vinder af Caitlin Morans bog

Så blev det fredag! Jeg har både drukket en faxe kondi og fået mine børn til at rydde op ved at true med at binde dem og spise deres fredagsslik foran dem. Sikke en fest.

I morgen skal jeg på arbejde, og når jeg kommer hjem skal Klara holde disco-gyser fest for pigerne fra klassen. Jeg kan allerede nu mærke, at jeg vil synes det er sjovt den første halve time… derefter skal jeg pludselig noget andet. Heldigt for hende, at hendes far er mere ekstrovert end hendes mor.

Men jeg lovede jo at trække en vinder. Det har jeg gjort og det blev, så vidt jeg kan tælle mig frem til når jeg trækker min egen og et par dobbelt kommentarer fra, kommentar nr. 19 – Maria Sjøblom. Tillykke med det, Maria. Jeg håber, du bliver lige så glad for bogen som jeg er. Send mig din adr. og så giver jeg forlaget besked om, hvor de skal sende bogen hen.

Nu vil jeg fortsætte min fredag med lakrids-crack-chokolade kugler og noget wp design sammen med Kristoffer. Det kan også være jeg vil læse lidt mere i min nyeste bog Projekt Rosie, af Graeme Simsion. Den er fantastisk underholdende og skør!

Dette indlæg blev udgivet i Give away og tagget , . Bogmærk permalinket.

One Response to Vinder af Caitlin Morans bog

  1. Kirsten skriver:

    Håber du overlevede gyset i lørdags!?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.