Min store babyJeg tror Klara er en stor baby…
Vi havde jo SP i fredags og da var Klara 66 cm. og 7.4 kg. Hun er jo ikke engang 4 mdr. endnu, kun ca. 3½. Men maven var jo også stor… jeg kan huske alle de der åndssvage tvillinge-kommentarer jeg fik 🙂
Og hun vejede 4030 gr. ved fødslen – er der så ikke noget med, at man skal have fordoblet sin fødselsvægt når man er 4 eller er det 5 mdr. gammel? Og det er vel alligevel mere ønskværdigt at have fløde i brysterne, end det modsatte?
Og hvor kommer det fra? Jeg er ret lille – 1.60 – og Kristoffer er sådan normal i størrelse. Kan gener springe generationer over? For hun ser også lidt rødhåret ud, og det er ingen af os!! Jo, min morfar og min farfar var, og min ene moster…

Vi var nede og se på den vuggestue i dag. Det var et rigtig hyggeligt sted, med unge ansatte og en afslappet stemning. Meget multikulturelt og med stor respekt for de enkelte børn. Ingen faste sovetider f.eks.
De havde også en sund-mad ordning, en nul-slik politik og andre fornuftige og politiske korrekte holdninger. Men det er bestemt vores første prioritet – den ligger også kun 2 min. herfra.
Nå, men hende der viste os rundt spurgte jo hvor gammel Klara er, og så sagde hun også, "så er hun også en stor pige…"
Klara var ellers sit sædvanlige charmerende og lunefulde selv, så hun fik både skreget, grinet og gylpet lystigt under hele besøget. Vi inkasserede også et "jammen dog…" i et imponeret/skræmt tonefald da Klara satte i "jeg døøøøør" skriget, fordi hun skulle have jakke på igen.
Måske bliver vi det første par der oplever at få et lille diskret brev fra en institution, hvor i de på det kraftigste henstiller til at vi skriver vores barn op et andet sted… hun larmer for meget for dem 🙂
Så skal vi bare finde vores 2. prioritet… Er der nogen, der kender de gode vuggestuer på amager? I sundby nord området?

Noget helt andet er prinsessens sovevaner. Den sidste uge eller to er hun vendt tilbage til systemet med powernapping. En halv time her, en halv time der og så lige 20 min. mens man hænger i brystet. Vi savner I DEN GRAD at hun tager sig 2-3 timer midt på dagen, som hun plejede.
Først troede jeg, det var pga forkølelsen at hun blev ved med at vågne. Men den er overstået nu og hun sover som altid fint om natten.
Nogen forslag til, hvordan man får hende til at sove længere om dagen? Vi ville gerne have hende ud, for det skulle jo hjælpe. Men så skal vi lige have fat i den altanbarnevogn først, for vi bor jo på 4. sal.
Er der andre der oplever disse svingninger i vaner? Eller er mit barn det eneste i verden uden faste rytmer? Og er det fordi jeg er en ond og dårlig mor, der ikke har lært sit barn de faste vaner?

Nårh ja, og så er der nye billeder på hjemmesiden, taget i går og fra barnedåben! Se adressen i indlægget fra i går.
kh julie og klara, 070703

ps. kan se jeg glemte at skrive, at noget andet godt ved den vuggestue er, at de kun er 12 børn og fem voksne, så det er altså ikke sådan en typisk skrækscenarie-vuggestue. Der var faktisk helt stille næsten, da vi var der 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.