Min store drøm

Måske kan nogen huske, at jeg har nævnt det før, men jeg har sådan en drøm om, at mit liv en dag forvandler sig til en musical. Ret ofte, faktisk, når jeg står på arbejde og der er lidt kedeligt, så forestiller jeg mig, hvor skægt det ville være, hvis vi brød ud i sang og verden var en musical. Se selv her – d. 3. august 2006, skrev jeg om det! Tak google.

(og siden jeg skrev det indlæg i 2006, er der en del driftige unge mennesker der har googlet “jeg keder mig” og dermed fundet indlægget. Hvor de så har været venlige nok til at smide en kommentar om, at de keder sig. Jeg har valgt at lade de kommentarer stå, gennem årene, som et form for kuriosum, og se, den seneste er fra marts i år! Folk holder aldrig op med at google når de keder sig! De mangler koner og de hader fysik og de savner deres efterskoler og keder sig bare generelt. Det er da lidt sødt, ikke?)

Nå. Sidespor. Jeg forestiller mig, at det ville være lidt ligesom det her. Men bare på et bibliotek.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dkYZ6rbPU2M&hl=da_DK&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca]

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Min store drøm

 1. The CityGirl skriver:

  Haha! Er normalt ikke til musicals, men sig lige til, hvis dit bibliotek bliver sådan; så kommer jeg sgu hver dag 😉

 2. Julie skriver:

  Det er det jeg mener! DET er squ da et levende biblo! Jeg tror, jeg går videre med det. Der må være nogle støttekroner til et pilotprojekt, et sted…

 3. Maja skriver:

  Manner, vidste, jeg skulle være blevet bibliotekar som først planlagt!

 4. AB skriver:

  I love you Julie! Hvis man kunne, så ville jeg gerne synge denne kommentar til dig 🙂

 5. Julieumulie skriver:

  Jeg melder mig under fanerne til sådan en bib musical, men ku hvis jeg må lave sådan en sej slide dans på udlåns skranken.. Åhh mand! Gilleleje sir du??

 6. De det ville da gøre en hver shoppingtur endnu mere festlig. Tak for et helt gratis smil og latter Julie, alle tiders.
  Kh
  Lykke

 7. Morfar skriver:

  Jeg har også et kommentarspor der lever sit eget liv, da jeg skrev om at dræbe sig selv. Skræmmende læsning egentlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.