Mit første indlæg

Hej og velkommen til mig selv.

Dette er min 2. online dagbog. Da jeg blev gravid med mit første (og eneste so far) barn, begyndte jeg at skrive dagbog på netdoktors babyklub. Det har jeg været glad for, men nu synes jeg ligesom tiden er løbet fra det. Stedet er ikke det samme mere, og flere og flere af mine indlæg er ikke særlig baby-orienterede. Jeg har fået styr på det barn nu 🙂 så nu er det mere og mere bare MIG det handler om.

Og nu har jeg så fundet det her nye sted, og vil skrive min dagbog her i stedet for. Har dog valgt at føre det meste af min gamle dagbog med herover, så der ligesom er samling på tropperne.

Og her starter vi så:

Har været på arbejde i dag. Aftenvagt og var først hjemme kl 20, og så er den lille hys og træt, og så skal jeg putte hende og SÅ får jeg aftensmad. Det er ok. Jeg nyder at ligge og putte med hende. Det er sådan en fredelig stund på dagen, især de dage, hvor hun er mere hys end jeg er…

I morgen kører vi til Århus og besøger stoffers bedste ven J, til nytår. Han er lige flyttet derop med sin kæreste, og vi har ikke set dem længe. Klara skal med, så det er en stille og rolig aften, men vi glæder os. Det skal nok blive hyggeligt.

Og når jeg vender hjem igen, må jeg fortsætte med at fylde den her dagbog ud 🙂

Men nu skal jeg sove, for jeg er så træt, at jeg ligner en mand.

julie

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Mit første indlæg

 1. kristina skriver:

  Kære Julie
  Glæder mig til at følge dig her! – Her “tør” jeg også skrive kommentarer!
  knus
  Kristina

 2. Pernille skriver:

  Hej Julie – HA jeg fandt dig 🙂 Velkommen til bloggen. Glæder mig til at læse videre 🙂 Sig til hvis jeg skal hjælpe med opsætning – så den kommer til at passe dig

 3. Pernille skriver:

  Og du laver også den med at hente de gamle indlæg over 🙂 Go stil ! 🙂 Nu vil jeg gå ned og hente noget rugbrød og noget leverpostej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.