mormors fødselsdag og endnu en julefrokost


I dag var det mormors fødselsdag. Vi sov alle lidt længe og spiste så en dejlig morgenmad med oldemors boller MUMS 🙂
Klara gav mormor et billede af sig selv i fødselsdagsgave og det var populært.
Efter morgenmaden pakkede vi – en større logistisk opgave, eftersom alle gaverne skulle med hjem jo… men det kunne da være der. Godt man har en grim, men stor bil…
Så kørte vi mod Falster og farmor og farfars julefrokost. jeg var absolut ikke i humør til det, for jeg havde sovet meget dårligt om natten og var bare så træt af alt og alle. Klara også. Så en hel dag med svigermekanikken var lige ambitiøst nok… jeg var også bekymret for, om de ville fatte det med, at jeg ikke er begejstret for at folk ryger på min datter.

Vi fik bilen repareret på fyn, ved min fars mekaniker, så den kører rigtig godt igen. Alligevel tog det os to en halv time at nå til Falster, inkl. benzinpåfylning og tissepauser (hvorfor lærer mænd ikke at holde sig, som os andre??? Eller at huske at tisse før man kører afsted??? Er det fordi det er så nemt for dem at hive den frem alle vegne, og deres mor vænner dem til det, som små??? Nå, sidespring…)
Vel ankommet til Falster er folk glade for at se os, og heldigvis gør de mine bekymringer til skamme og finder helt af sig selv ud af, at den overdækkede terasse er et glimrende sted til rygning. Maden er jo også god, så mit humør stiger langsomt. Og folk får nok sagt ca. 200 gange, hvor sød og yndig min datter er. Det luner jo altid.
Alt i alt en hyggelig dag, selv om både Kristoffer og jeg ånder lettet ud, da vi endelig sidder i bilen på vej hjem. Vi trænger bare sådan til fred og ro, og Klara sover heldigvis hele vejen hjem!

Så er julen ovre for denne gang og mit lille bøllefrø klarede den rigtig flot. Da vi endelig var hjemme og hun vågnede igen, sad vi lidt i sofaen. Hun virkede nærmest lykkelig. Var så stille og smilede hele tiden saligt, mens hun nynnede lidt og puttede med sin mor. Ja, vi er alle glade for at være hjemme igen!
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to mormors fødselsdag og endnu en julefrokost

  1. Andreas skriver:

    Læser din svigerfamilie med her?

  2. julie skriver:

    Ja? Men nu er dette indlæg jo fra 2003 og jeg tror ikke de læste med dengang. Men de ved godt hvordan jeg har det med rygning på børn, og vi har siden 2003 talt om det flere gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.