Muligvis med krølle på halen

Nåmmen så skal jeg ellers love for, at jeg fik det dårligt meget hurtigt i onsdags.

kl. 09.07 – jeg får helt vildt ondt i mine led?? Især anklerne, kan næsten ikke gå lige pludselig?

Kl. 12.10 får den vildeste kuldegysning mens jeg spiser min frokost. Og begynder at fryse. Jeg fryser altså aldrig. Har haft indre hormondrevet kraftvarmeværk siden jeg første gang blev gravid for 7 år siden. Og går altid med uldsokker. Næsten.

Kl. 13.03 har ildrøde kinder og iskolde hænder. Skræmmer min kollaga Jannie.

Kl. 14.00 beslutter at jeg hellere må køre nu, hvis jeg skal nå hele vejen hjem, det tager jo en time. OG jeg skal hente to børn og lave mad og putte dem, for stoffer var til noget medarbejderseminar med middag, indtil kl. 20.

Kl. 14.04 kommer i tanke om at jeg er NØDT til at købe 3 fødselsdagsgaver før jeg kører hjem. Klara skal til børnefødselsdag lørdag, søndag OG mandag, hos tre piger fra klassen. Ved virkelig ikke, hvorfor de alle sammen har fødselsdag i november. Er jo helt skør klassesammensætning.

Kl. 14.22, 100 kr. fattigere pga heldig maksgrænse på 30 kr. pr. gave (og lidt ekstra til Klara, ellers nægter hun bare at pakke de tre andre ind og forære dem væk).

Kl. 14.23 beslutter at det er vigtigt at købe cola med hjem, når man har feber og ondt alle vegne.

Kl. 15.30 parkerer i døs foran diverse daginstitutioner. Afhenter to børn som usædvanlig tavs og hurtig mor. Skal. Nå. Hjem. I. Seng.

Kl. 16.00 kaster mig ind i min seng. Takker gud for bananer og Ramasjang kanalen.

Kl. 16.30 fører usammenhængende og pivet samtale med min søster. Beder hende ringe til stoffer og sige at han skal komme hjem. Kan ikke varetage forældreforpligtelser.

Kl. 17.00 Superheltemand kommer hjem, medsamt indkøbt mad til de forsømte børn (som jo i virkeligheden nød at æde sig mætte i blommer og se tegnefilm).

Kl. 17.01 forsvinder ud i bevidstløshed.

Kl. 19.00 registrerer at Agner bliver lagt ved siden af mig. Falder i søvn. Nok før hende.

Kl. 04.00 Må. Op. Og. Tisse.

Kl. 07.00 hører vækkeur i det fjerne. Har det ok når jeg ligger ned. Ringer og melder mig syg. Ringer til egen læge, som jo – naturligvis – har ferie måneden ud. Har seriøst aldrig oplevet at hun var på arbejde, når jeg havde brug for hende. Overvejer vagtlægen, men ringer til min mor i stedet. Ender med bare at have feber og ondt og beslutte at det nok skal soves væk.

Kl. 9.00 sover, læser, bruger bærbar i sengen. Er ok så længe alt foregår i vandret position. Lever af knækbrød og cola.

Nå, men jeg ved jo ikke om det er det der influenza med svin. Det er influenza, så meget er sikkert, og ubehageligt er det også, men hvordan kender man forskel? Og gør det nogen forskel om man kender forskel? Er man ikke bare syg? Der er jo ingen der kan gøre noget alligevel. Man kan ikke blive vaccineret når man har fået det, for den virker først efter 14 dage har jeg læst. Ja, man googler vel symptomerne, ikke?

Og ps, jeg siger det bare, men ALLe ved jo, hvad der sker når man begynder at masse-vaccinere folk med mirakel medicin. Jeg mener, se bare hvad der skete da de kurerede kræft

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3DcrHyJ5RTA&hl=en_US&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca&border=1]

Jeg siger det bare. Man ved aldrig. Der er en risiko. 

Jeg ved så ikke, om det måske alligevel er federe at blive vaccineret og blive en zombie, end ikke at blive vaccineret og så blive et offer? Eller dø helt alene af alderdom? Kæft, hvorfor skal der være så mange vanskelige valg? Tror jeg går i seng igen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Responses to Muligvis med krølle på halen

 1. Mette skriver:

  øvøvøv – god bedring !
  Det er lige før jeg begynder at sætte pris på speciale-skrive-helvedet, det har jo sine fordele :
  1) man behøver ikke gå ud i det never-ending regnvejr
  2) man kan sidde i velourjoggingbukser selvom kl. nu er 13:41
  3) man udsætter ikke sig selv for smittefare i så høj grad som andre, der faktsik ser andre mennesker.
  Ulemperne er så ingen indkomst, evig stress & halvdårligt humør. Tror jeg ser at blive færdig alligevel.

 2. Ann-Christine skriver:

  Rigtig, rigtig god bedring.
  Håber du snart er på toppen igen, hmm er det ikke bare the piggyflou pr defenition nu i disse tider, når det er influenza? Aj ved det ikke…
  Men rigtig god bedring i hvertfald.

 3. julia skriver:

  god bedrin! og tak for symptombeskrivelse… nu ved jeg da hvad jeg skal lægge mærke til. og nej tak til klam vaccine som de ikke vil tage ansvaret for. Helt ærligt.

 4. Christina skriver:

  SÅ kom den første influ-blogger… Jeg har faktisk holdt lide øje.. god bedring Julie… 🙂

 5. Frau Putz skriver:

  Jamen tillykke med Svinet.
  Er det ikke det store influensasvin, så er det Finansgrisen, der bider folk i haserne.
  Lad os slagte alle de svin og lave dejlig flæskesteg af dem. Det bliver man da i det mindste i godt humør af…
  … med mindre man er på kur!
  God bedring – og god weekend.

 6. julie skriver:

  – og det er jo også snart jul… så skal vi snart få syltet alt det svineri!

 7. Jette skriver:

  Jeg er ganske sikker på at det er grise-influenzaen der har nedlagt dig Julie. Jeg har på en eller anden netavis læst, at hvis man i disse dage får influenza, ja så er det H1N1 man har raget til sig. Heldigvis er det en relativ harmløs omgang for de fleste, omend det er ganske ubehageligt, sålænge det står på.
  Rigtig god bedring
  Kh Jette *som skisme også er influenzaramt. Heldigvis ser det ud til at husbond og sønnike går ram forbi*

 8. Marina skriver:

  Å dit stakkels velskrivene skrog. Jeg håber snart du er ovenpå igen for den lyder virkeligt ikke rar den der med krølle på feberen. Min datter har fødselsdag lige om lidt og jeg håber sådan vi undgår feberen så længe….
  Rigtig god bedring

 9. Anne skriver:

  God bedring Julie!
  Jeg har det efterhånden lidt sådan, at jeg næsten ville ønske at jeg kunne få raget den der H1N1 til mig NU – så vi kunne få den overstået i god tid inden jul. Det eneste svin jeg har tænkt mig at lukke ind i juleferien, er det der skal i ovnen til dem der ikke spiser and. Og det ville bare være så væg-til-væg nederen at holde juleferie sammen med svineinfluenzaen. Åh, jeg orker ikke engang tænke på det!
  Men altså – god bedring. Håber du snart er på hægter og højkant igen.

 10. julieumulie skriver:

  Har været hjemme fra børneren i dag af samme grund, men uden geber??!! yaiks… håber ikk det er en krølle jeg har fået, men har det skrækkeligt godt nok!!!
  Torsdag sad en af mine kollegar med en cola og damen her kunne ikke tænke på andet en cola cola cola. Vand slukkede ikke tørsten.
  Oveni i det allergi… så der bliver atjuet godt igennem herhjemme. Det herligt, og pga. en mulliard timers søvn kan jeg simpelthen ej få mig sammen til at putte. SUK!
  Men ihh god bedring. Der var vist også en premiere du skulle til?? Eller var det sidste uge? Ellers må du dope dig…

 11. Anette skriver:

  Har lige set en morsom tegning, hvor Grisling, pga. risikoen for svineinfluenza, bliver frosset ud af sine venner fra Hundredemeterskoven. 😉
  Rigtig god bedring Julie! Det er altid kedeligt at være syg. Krøller eller ej!

 12. Signe skriver:

  Hej Julie,
  – har ikke lige læst alle de andre kommentarer, men hvis du ikke hoster, er det nok ikke gris. Fugl, muligvis, men ingen øffer… Og der er jo også almindelig influenza i udbrud, så hvis du er rigtig heldig, kan du nå at fange dem begge. Den ene udelukker jo upraktisk nok ikke den anden 😉
  Rigtig god bedring!

 13. DFO skriver:

  Måske novemberbørnene er et resultat af februarkedsomhed/vinterdepression?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.