Action packed hverdag

Dagens oplevelser i listeform:

Dagens mest eventyrlige oplevelse: At sidde i s-toget. Er det bare mig, eller lyder de gamle s-tog fuldstændig som gammeldags damplokomotiver? Tjuf, tjuf, tjuftjuf, tjuftjuftjuf osv, hurtigere og hurtigere. Ruden var så beskidt at jeg ikke kunne se ud, så det var ret nemt at tro, at man pludselig var i det vilde vesten. Håbede virkelig længe at toget ville blive standset af en ustyrlig flok indianere, og at jeg ville blive bortført på hesteryg af dyrisk vildmand med bar overkrop, men der skete ikke noget. Andet end at jeg fik hovedpine.

Dagens bedste låner: en mor, som kom gående hen og sagde Hey Baby til mig. Hey Baby, har I det der eJay til pc? Øh, godt så, øjeblik!

Dagens mest sande bogtitel: en lille undseelig bog af Lola Baidel, der handler om det at være enlig mor, og som hedder "Du kan sagtens klare dig uden en mand – men ikke uden en vaskemaskine". Og hold da kæft, hvor har hun ret. Formoder jeg, for jeg har jo ikke nogen vaskemaskine. Men nogen gange ville jeg egentlig gerne bytte. Så enlige mødre derude, er der nogen som har lyst til en bytter? Han er ikke meget hjemme, han er stresset og fjern, men han er sådan set meget sød og han laver en vildt god grøn carryret med rejer. Når jeg altså husker at putte rejerne i for ham…

Dagens vinder-barn; mit eget! Hvad havde I regnet med? Nå ja, ham den lille hvidhårede purk som lige var her før, i en stor rød og hvid stribet hjemmestrikket trøje, han var da også meget nuser. Af en dreng at være.

Dagens succes oplevelse: hmm. OKay, måske telefonsamtalen med kollegaKerstin. Og at jeg fik skrevet den ansøgning til VBorg, og at den blev rost af min job-konsulent og af maya. Især maya kan ellers være benhård. Nårh jo, og at jeg har fået fri d. 23.12. Så kan vi komme ud og fælde eget juletræ med min far, som ellers var grædefærdig over at vi først kunne komme d. 24. om morgnen. Han er traditionsfacist.

Antal julebøger sat op i udlånet: mindst 25, og de er allerede taget! Hvad har folk gang i?

Antal ½ liters cola i dag: kun 1! Jeg er stærk!

Antal huse næsten købt over boligsiden.dk: de fleste.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Action packed hverdag

 1. Julie skriver:

  Og hvordan i alverden kan du se, at han har lagt en kommentar under et af de gamle indlæg? Sidder du og genlæser alle 600+ indlæg hver aften, sanne? Ja, der er i sandhed mange ubesvarede spørgsmål 🙂

 2. Sanne skriver:

  næ jeg havde nok bare klikket !abonner på kommentarer” … ud med svaret du – denne kan ikke tørres af som et spørgsmål om min nysgerrighed!

 3. Julie skriver:

  Det er bare sådan en msn-tyrker jeg kender. Jeg ved ikke om jeg er den eneste, men jeg bliver altid bombarderet med tyrkere og egyptere og marrokanere på msn og icq? De spørger altid først om jeg er gift, og det er jeg jo så på en åndelig måde, og så er de ret kedelige derefter. Men ham her er sjov og blev hængende. Tror mange af dem leder efter en blondine-billet til skandinavien?

 4. Sanne skriver:

  Tror du så han er ved at opgive og så prøver at lægge billet ind på Klara allerede?? Jeg bliver sgu aldrig bombarderet med noget som helst på min MSN, men der er rigtig mange der vil sælge mig viagra pr. mail… Hvad fanden snakker du om ovenover???

 5. Sanne skriver:

  Hvem er den tyrkiske mand der skriver digte til Klara og holder af hendes momy???? Og hvorfor er han ikke nævnt i listeform??? Jeg kan ikke gå på weekend med så mange ubesvarede spørgsmål!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.