Alarm! Stop tyven!

Indsæt selv bandeord – min pung er blevet freakin´ stjålet!!!!!

Havde ellers super dejlig dag på kunsthåndværkermarked, sammen med Nina og Agnes. Pga den monsoon agtige regn var der ikke andre mennesker, så vi kunne nemt komme rundt med klapvogn og se det hele, og det lykkedes mig at få købt to at de små skåle, som jeg har tænkt på siden jeg så dem sidste år, samme sted.

Så var vi gennemblødte og flygtede op oven på Illum til lidt brunch. Og smart nok kunne man jo samme sted købe tøj på udsalg til ens gennemblødte baby… body, strømpebukser og en bluse. Alt var vådt. 

Efter god mad gik vi ud igen, og det var heldigvis klaret lidt op. Agnes faldt i søvn i vognen og vi gik en runde mere på markedet og drak en kop chai latte på en cafe. Bagefter kiggede vi forbi Pia og Nina købte lidt kunst og jeg så den nye vignet hun er ved at lave til mig.

Så skulle vi med metroen hjem, og mens vi står og venter på elevatoren lægger jeg mærke til tre teenagere, der står bagved mig. Jeg tænker – hvorfor står de så tæt på? Og hvorfor gider de vente på den overfyldte elevator – tag dog trappen. Og så mærker jeg om min pung stadig er i min frakkelomme, der er lukket med lynlås. Det er den. Og så skammer jeg mig og tænker, hold nu op med at være så fordomsfuld Julie – de hugger jo ikke din pung bare fordi de er lidt etniske at se på.

Så kommer elevatoren, vi går ind og jeg tænker, hvorfor går de nu ikke med ind, når de gad stå og vente? Og så mærker jeg på min lomme igen og så er lynlåsen åben og pungen er væk! Det har taget den 3 sekunder og jeg mærkede intet!

Nå, men jeg hopper af på elevatorens næste stop og løber rundt og ser efter dem og kigger i skraldespande efter min pung, mens jeg ringer til pbs og spærrer kort og til politiet og afgiver signalement (en med hareskår og skægstubbe, en med blå paraply, 16-18 år, spinkle, roma´er eller latinoer.) Men jeg ser hverken dem eller en pung smidt nogen steder. De er ovre alle bjerge.

Og nu er jeg bare sur. Det var MIN pung. Jeg var glad for den. Nu skal jeg ud og have nyt kørekort, to sygesikringsbeviser, diverse rabat-klub kort, mastercard og visa/dankort, tophjælp kort til bilen og det der til coop. Og de har ikke fået en skid ud af det. Jeg skal have alt det besvær, for at de kunne få skide 20 kr. i småmønter! Assclowns.

Jeg er også ked af det. Og hysterisk. De har alle personlige oplysninger. De stjæler garanteret min identitet og udnytter den. De kan vel oprette alt muligt, med mit cpr nr. og min adresse, og købe alt muligt på kredit? Oprette falske pas. Lukke tusind af deres lede tyve-venner ind i landet på min identitet.

Og jeg føler mig krænket. Og dum. Jeg vidste det jo, mand! Jeg stod der, og vidste at der var noget lorent ved dem, og Nina tænkte det samme! Jeg skulle have holdt på min lomme hele tiden, jeg skulle have vendt mig om og nedstirret dem. Jeg skulle have lagt min pung i pusletasken under klapvognen. 

Og jeg er alene hjemme (men underboerne er her heldigvis og har lovet ikke at lukke nogen ind) og Agnes vil ikke sove og jeg er sulten, men gider ikke lave noget mad. Og i morgen skal jeg afsted til coldplay, så jeg var nødt til at låne kontanter af Nina. Og nu ser vi Bodyguard på kanal4, mens Agnes vasker sine fødder og sofaen med vand fra et glas med gulerødder…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

16 Kommentarer til Alarm! Stop tyven!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.