Beauty and brains

Meget passende overskrift. Har tilbragt de sidste to dage i selskab med begge dele. En livlig flok børnebibliotekarer på efteruddannelse. Så derfor har jeg ikke haft tid til at blogge. Det er lidt hårdt at gå i skole (nååårrhh, mig!) og så komme hjem og lave mad og putte de samme to børn 350 gange i løbet af en aften. OG nå at se det fantastisk spændende melodunde grand prix. Wii, vi er videre. Er I ikke bare GLADE? Falder alle små brikker ikke bare på plads, nu? Kan I mærke skuldrene sænke sig, roen falde over os? PYHA, vi gik videre. Hvor er det bare betydningsfuldt og vigtigt og og og afgørende for universets orden! Not.

Nå, men i dag på mit herreseje kursus, så vi den her film. Sjaw. De kunne dårligt have fundet en værre bibliotekar, men okay, kontraster sælger osv. What ever.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GHX2mvFVQMs&hl=en&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca]

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Beauty and brains

 1. Karen skriver:

  Sjovt! Det var den første joke om biblioteksfaget, jeg hørte da jeg startede på Biblioteksskolen i 2002. Lyder fedt med videreuddannelse – hvor er det nu det foregår?

 2. Mariahønen skriver:

  Hun er da kær… fnis…

 3. Signe skriver:

  Dejligt med et gensyn 🙂 Husker den også fra min tid på Biblioteksskolen.
  Skulle du få brug for lidt motion i løbet af din arbejdsdag, kan jeg anbefale disse øvelser: http://www.youtube.com/watch?v=_k8BKX2eQ0Q

 4. Jennie skriver:

  Men hvor er Serbien? De kom ikke videre! Håret alene, var grund til at de skulle vinde. Stemmer på de norske trolde lørdag.

 5. Pernille skriver:

  Sjov reklame! Og ja det virker i nogen henseender med karikerede typer.
  P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.