Næste års Robinson:

6 ugifte mænd får 1 bil og 4 børn hver – i 6 uger.

Hvert barn dyrker 2 forskellige slags sportsgrene og går til enten musik eller dans.

Der er ingen MacDonalds.

Hver mand skal passe sine 4 børn, gøre rent i sit hus, hjælpe med lektier, hjælpe til ved skolearrangementer, lave mad, vaske tøj og betale regninger, som pengene, man har fået, ikke dækker.

Man får hver uge penge til mad.

Hver mand skal tage børnene med til lægeundersøgelser, tandlæge og frisør.
Han skal også bage kage til børnenes forskellige sociale arrangementer.

Han har ansvar for at indrette sit tildelte hus på øen, plante blomster og sørge for, at det er præsentabelt.

Manden må kun se fjernsyn, når alle børn sover og alle andre gøremål er på plads.

Hver far skal kunne alle de idiotiske børnerim, der ses/høres i fjernsynet samt kunne navnene på alle figurer fra Disneyshow mm.

De skal barbere ben hver dag, bruge sminke, hver gang de kører børnene til deres forskellige fritidsinteresser. Og lave 4 forskellige slags madpakker.

De skal gå med for små, men supermoderne sko, lakere negle og plukke øjenbryn.

I en af de 6 uger skal de have mavekramper, rygsmerter og uforklarlige humørsvingninger uden at klage eller udskyde gøremål.

De skal gå til forældremøder og sidde på legepladsen i timer med de små børn.

Hver aften skal de bade børn, give dem pyjamas på, børste deres tænder og hår, det hele skal gentages hver morgen før kl 7.

Når de 6 uger er gået, bliver der gennmført en test, hvor mændene skal kunne følgende udenad:

Hvert barns fødselsdag, længde, vægt, skostørrelse, tøjstørrelse, barnets læreres navne, barnets fødselsvægt og længde, fødselstidspunkt,
yndlingsfarve, bedste ven (denne uge), mellemnavn, yndlingsslik, – sang, – drik, -legetøj, hvad de er mest bange for, og hvad de vil være, når de bliver store.

Børnene stemmer fædrene ud, alt efter hvordan de klarer sig. Den sidste far vinder, hvis han efter disse 6 uger kan have sex med sin partner, når som helst og hvorsomhelst efter hendes ønske og uden varsel.

Prisen for at vinde er at få lov til at deltage igen og igen i ca. 18 år,
samt retten til at kalde sig selv for mor…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Næste års Robinson:

 1. tine sørensen skriver:

  Du er sgu GOD til at ramme plet Julie!
  Og sikke godt du skriver, jeg kunne ikke have gjort det bedre selv *S*
  Og dét er virkelig vores liv i en nøddeskal du beskriver.
  Pt sidder min mnad på 3. uge med stress-symptomer og nu også dårligt knæ. Så han sidder og sidder. Igår valgte jeg at snakke med min læge fordi jeg har hovedpine hver morgen og mente at det kunne skyldes mine hormoner. Men da hun svarede at det jo også kunne være så meget andet, kunne jeg mærke den der berømte klump i halsen. For “der er jo så meget andet” som fylder. Jeg har bare ikke givet mig selv plads til at mærke efter hvordan JEG havde det. Jeg har tonset rundt og taget mig af vores børn, kørt Katrine i bh. Kommet hjem med morgenbrød, for at finde ud af, at hvis jeg ville have kaffe skulle jeg selv sætte den over…Og igår gik der virkelig et lys op for mig. Jeg er sgi også overbebyrdet, men det er der jo ikke noget at gøre ved!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ØV, life sukcks. Men nu skal jeg lige på arbejde idag og så drager vi i sommerhus imorgen og jeg kan love dig for at jeg skal sidde med benene oppe og læse gode bøger med en kølig drink i hånden.
  GOD SOMMER Julie¤

 2. Kristina skriver:

  Kære Julie
  Tak:-)
  knus
  Kristina

 3. Farmer skriver:

  Hej, hva’ laver du egentlig, når du ikke hygger dig med dine børn og mand. Der må da mindst være 18-19 timer tilovers, når man er færdig med de små hyggeting du beskriver.
  Spøg til side. Nyd livet, dine børn, din familie. Og blæs lidt på hvad andre mener du absolut skal gøre. Ellers ender du som en sur gammel pige -og det er jo trist, når nu livet er dejligt.
  Der er 2 ord på kun 3 bogstaver man skal kunne for at undgå stress: lær at sige NEJ og PYT.

 4. Kirsten skriver:

  Hej Julie
  Havde du også en krise dengang du blev 25? Nå men, vil bare sige, at jeg håber ved gud, at du nyder din ferie – hvor er du, når man har allermest brug for dig??? 😉 Lyder ellers til at være et fint koncept, du slår op.. Prøv at sende den til tv2.. Knus

 5. Ane Mette skriver:

  Indimellem alt det dér skal de vel også, se lykkelige ud, gå på arbejde, motionere, passe den sociale omgangskreds… etc…. :O)
  Super indlæg! Sidder stadig og “klukker” lidt :O)
  Go’ ferie, lyder til, at du trænger til det! 😉
  Knus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.