Tak for tilliden

Men det er altså ikke mig, der har forfattet den med Næste års robinson. Det var sådan en jeg modtog på mail – og det tilføjede jeg også i en kommentar. Men den er så forsvundet?

Anyway, så nyder jeg ferien så godt jeg nu har lært. Har faktisk skrevet første kapitel i min bog, der ind til videre – i mit hovede – har den sært nok engelske arbejdstitel; The Fat Girl Breakdown. Jeg kan afsløre så meget, som at starten udspiller sig i et fitnesscenter og at Stoffer grinte da han læste det. Har store ambitioner med bogen, da jeg jo bliver sendt i aktivering fra uge 28 – samtidig med at jeg stadig har mit deltidsjob… Så nu påtænker jeg at blive selvstændig. Så hvis der er nogen der skal have skrevet en klumme eller noget, skal de bare sige til, selv om jeg er rådden i forbindelse med deadlines…

Har shoppet så vidt det nu lod sig gøre i Nykøbing F i dag. Købte 4 bøger og en vindjakke på udsalg, til Klara. Blandt bøgerne er bl.a. den nye wannabe chick-lit bog af de der to eurowoman tøser, en hel bog fuld af deres email korrespondance. Michael Laudrups tænder. Er ikke nået langt nok ind i den endnu, til at afgøre om titlen er sigende for indholdet. Men ER nået langt nok ind til, at jeg er begyndt at savne en handling. Der er en masse sjove sætninger og sjove rammende beskrivelser, men det virker jo noget løsrevet og tilfældigt, når det nu er emails. Savner et plot. Kender en del, der kunne gøre det ligeså godt – måske der er en fremtid i Rytmikfraktionens emails? Bortset fra at vi jo ikke er kendte, undtagen Maya som jo egentlig ER inden for forlagsverdenen, og det skal man jo være i dag, for at få udgivet noget 🙂

(I parantes bemærket, så er ovenstående ironi. Vil ikke have forlagsfolk eller michael laudrup fans på nakken, som den gang med celine-folket)

Ville egentlig have haft den nye med Sophie Kinsella, men den var udsolgt i begge boglader. Er der nogen som har læst den? Er den god?

Nå, men vejret er jo med min ferieren og vi har virkelig hygget os. Fornemmer dog svagt at jeg nok har taget munden for fuld, ved at planlægge at køre direkte fra svigerfamilien på falster, til egen familie på fyn. Kunne nok have brugt en dag med fred i hovedet, midt i mellem, men kbh. er sådan en dum omvej. Eller også er jeg bare bitter, fordi jeg ikke har fået en fødselsdagsgave af stoffers forældre. Forventer jeg for meget? Han får da altid af mine? Jeg mener, de er ved at lægge sten i deres indkørsel for 100.000 kr. og der kunne ikke blive til et syngende kort til mig? Jeg føler mig udenfor over hele linien.

I går var vi i Knuthenborg og Klara lærte at sige abe, kamel og farfar. Hun red på en pony, kørte i karussel og på mini-damp-tog med sin far, smurte en is ud over tøjet og sov først til middag kl 16. Herligt.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Tak for tilliden

 1. carina skriver:

  Aha så farfar var også et af dyrene i Knuthenborg, hvordan siger sådan en farfar????

 2. Kristina skriver:

  Kære Julie
  Godt at høre fra dig. God idé at blive selvstændig!!!
  knus
  Kristina

 3. Ane Mette skriver:

  Sært at det med gaver går hen og bliver SÅ følsomt, – men sådan er det vist bare… Har også lidt svært ved at vænne mig til “ordningen” i kærestens familie. KUN fødselsdagsgave, hvis der inviteres, – og det gælder ALLE, – ej, ikke ungerne, ikke de små i hvert fald, men ellers.
  Morede mig også over de lærte ord, med farfar som en del af Knuthenborg :O)
  Spændende med din bog…!! Glæder mig til at “høre” mere 😉

 4. Liza skriver:

  Hmm, mystisk ! Jeg kan se du har fået 2 kommentarer, men kan kun læse én ?? Nåh… Glad for at du hygger trods alt 🙂 Jeg synes sgu det er lidt tarveligt at dine svigerforældre ikke køber noget til dig ! Lige så tarveligt som det er, at min svigerfar aldrig har købt en eneste gave til mig og min svigermor gør det kun hvis jeg inviterer – ellers ikke. Der er jeg vant til i min familie, at vi køber gave til hinanden uanset hvad næsten. Så det føles meget mærkeligt og jeg bliver nok også lidt såret et sted…. Knus fra mig, søde….

 5. Linda skriver:

  Hej Julie.
  Tak for din hilsen på Netdoktor. Er nu ved at få gang i en anden blog, da jeg syntes tiden var inde til et skift. Skriver lige igen med en adresse, hvis du er interesseret..
  Hav en god ferie 🙂
  Knus, Linda/Musse2004

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.