Nat-ammestop dag 2.


Det er gået SÅ godt!! Klara var kun vågen ca. kl. 23 og 24 og 2.30 og kl 6 – så det er da færre gange end i går. Og hun sov videre hver gang, uden skrigeri – blev bare puffet lidt og sov så videre. KL. 6 stod de op og spiste havregrød, men hun gad ikke have så meget af det. Kl halv 8 kom jeg hjem og så spiste hun begge mine meget fulde bryster… Hun er stadig vågen (kl er 9), men jeg tror snart det er tid for en tur på altanen.

Jeg selv har sovet rigtig godt, selv om jeg drømte at jeg havde meldt mig ind i det der nye fittnesscenter ude i fields, og at alle mine venner allerede gik der. Og da jeg kom hjem, var der nogen håndværkere i gang med at sætte en ny facade på vores bygning, men først havde de pillet alle de gamle mursten ned – så mit hjem var et stort nøgent stativ… meget sær drøm. Men det viser jo bare at jeg nu får sovet dybt igen, siden jeg drømmer og igen kan huske mine drømme. Det har jeg ikke kunnet siden graviditeten.

Onsdag var ellers en helt fabelagtig dag! Stoffers veninde M kom forbi kl 10.30 med morgenbrød. Hun bor i Holbæk, så vi ser hende ikke så ofte, men det var hyggeligt. Kl. 12.30 var Klara træt, så hun kom ud på altanen. Hun skulle ellers have været med på fisketorvet sammen med rytmik-pigerne, fordi rytmikken holder påskeferie. Men jeg øjnede chancen for en tur uden vogn og barn, og lagde hende ud på altenen for at sove. Stoffer var jo hjemme og skulle bare lave opgave.
M kørte mig til fisketorvet, da hun alligevel skulle videre. Dejligt! Så mødte jeg caroline med alberthe, og senere også maya med iris. Så spiste vi en god frokost og jeg nød virkelig at være solo (uden klara) og kunne slappe af og spise med begge hænder og ikke hele tiden koncentere mig om en andens behov. Så shoppede vi og fik købt lidt tøj i babyboom, hvor der var noget som var nedsat med 75% og nogen bøger nedsat med 30%. Vi fandt også alle tre hver et par nye busker TIL OS SELV 🙂 og jeg forelskede mig i nogle øreringe, som jeg stadig tænker på hele tiden, så jeg er nok nødt til at købe dem på lørdag, hvis jeg ikke glemmer dem inden da…
Så var kl. også pludselig næsten 17 og jeg skulle jo hjem til mit stakkels barn, selv om stoffer sendte mange sms'er om at de hyggede sig så meget. Men jeg havde lidt dårlig samvittighed, fordi hun jo også skal undvære mig om natten, og så er jeg bare væk hele eftermiddagen også… ego-mor! Nå, men maya og jeg fulgtes et stykke hjem langs havnefronten og snakkede om at bo i kbh – noget jeg nok har lært at elske. Jeg hadede det de første 5 år her. Men nu er hele mit netværk her og jeg elsker at butikkerne er i gåafstand 🙂
Jeg købte mad ind og var hjemme lidt over 18 og der var Klara også glad for at se mig.

I dag kommer dem fra min mg, som ikke er optagede af påsken, så måske skulle jeg lige rydde lidt op? Jeg skal også have lagt mine nye flotte bukser op. Jeg er meget spændt på den næste nat… gad vide hvor mange gange hun vil vågne?
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.